|
Töltött bárány
|
a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni
a megtöltés előtt 2- 3 órával a b... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:05
|
|
|
|
|
|
Patiszonfasírt dödöllével
|
Fasírt:
Anyagokat összekeverjük. Evőkanállal kiveszünk a masszából és zsemlyemorzsában meghempergetjük gömbölyűre és kissé lel... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
nemarika
2016.08.09 15:04
|
|
|
|
|
|
Máglyarakás könnyen
|
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgákat elkeverjük a tejjel. A zsemléket feldaraboljuk apróra. Egy tűzálló tálat kivajazunk, a f... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
francesca
2014.05.08 21:02
|
|
|
|
|
|
Fokhagyma krémleves
|
12 gerezd fokhagymát lereszelünk, vagy fokhagymanyomón átnyomunk. Olajon üvegesre pároljuk, 1 csapott evőkanál lisztet adunk ho... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
anitakezi
2014.02.12 15:01
|
|
|
|
|
|
Almás savanyúkáposzta
|
A hagymát felkockázzuk és kevés margarinon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, felöntjük a vízzel és beletesszük... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
blackandi
2013.12.07 14:53
|
|
|
|
|
|
Tojásos-majonézes saláta
|
A virslit és a tojásokat megfőzzük.
összekeverjük a tejfölt, majonézt, mustárt.Ahagymát apróra vágjuk,megborsozzuk.
A keményr... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2013.11.11 10:50
|
|
|
|
|
|
Cukkinis lepény (pizza)
|
Tésztát, ha megkelt kinyújtjuk egy nagyobb tepsi nagyságúra és megkenjük olajjal. Megböködjük villával, hogy ne púposodjon fel.... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
nemarika
2013.10.20 12:43
|
|
|
|
|
|
Sajtos-tejfölös házi lángos
|
Kb. 1 dl tejet meglangyosítunk, belemorzsoljuk az élesztőt, majd kb. 1 evőkanál lisztet adunk hozzá, és meleg helyen hagyjuk ke... |
3 komment
|
13 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.16 09:07
|
|
|
|
|
|
Mogyorós csirke
|
A csirkét alaposan megmossuk, lefilézzük, apró kockára vágjuk, és lecsöpögtetjük.A turmixgépbe kanalazzuk a tejfölt, beleszórju... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.13 22:44
|
|
|
|
|
|
Nyúlragu
|
A nyúlhúst (a combokat és a gerincet) kisebb darabokra vágjuk és besózzuk. Lereszelünk egy nagy fej vöröshagymát, és apróra vág... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
edesangyal
2012.07.17 22:18
|
|
|
|
|
|
|