|
Fokhagymás hal ropogós bundában
|
A halszeleteket kicsit besózzuk (a tengeri halat óvatosan, mert eleve sós). Egy kiló halhoz 1 nagy vagy 2 kisebb fej fokhagymát... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
taszat
2018.01.06 23:26
|
|
|
|
|
|
Svéd uborkasaláta hagymakarikákkal
|
A hozzávaló zöldségeket megtisztítjuk, uborka gyalun legyaluljuk szép vékonyra, a hagymát is.
Az öntethez valókat összekeve... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szaffy47
2016.08.14 16:36
|
|
|
|
|
|
Medvehagymás, sült paprikás kecskesajtkrém
|
Medvehagymás, sült paprikás kecskesajt krém
A paprikákat egyben, csumástól, 200 fokos előmelegített sütőben addig sütjük, am... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.07 14:26
|
|
|
|
|
|
Ropogós, kötözött malacpecsenye
|
Éles késsel nagy lappá kinyitjuk a húst. A belső részét bedörgöljük zúzott fokhagymával, és sózzuk-borsozzuk. Vékony csíkokra v... |
1 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.28 17:26
|
|
|
|
|
|
Kiwis almalekvár
|
A kiwit meghámozzuk, megmossuk, majd apróra vágjuk. Az almát megmossuk, megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk. Egy lábasban fel... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
izabella69
2013.11.30 08:39
|
|
|
|
|
|
Banán chutney
|
A pucolt banánokat felkarikázzuk, kb. 2 cm-esre, majd lábosba rakjuk. Hozzáadjuk a cukrot és elkezdjük főzni, míg felforr. Ha l... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anitakezi
2013.11.24 10:28
|
|
|
|
|
|
Párizsi szelet
|
A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, aztán megsózzuk, kicsit megborsozzuk. Egy zárható tetejű műanyag tálba lerakunk egy réteg ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.04 09:08
|
|
|
|
|
|
Kacsasült fahéjas almával
|
A kacsacombokat megmossuk, besózzuk, bedörzsöljük szárnyas fűszerkeverékkel, és egy jénaiba tesszük.
Az almákat, a narancsot é... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.14 06:36
|
|
|
|
|
|
Kalocsai oldalas !
|
Az oldalast 2-3 ujjnyi széles darabokra vágjuk és megsózzuk. Kuktába beletesszük a betétet, öntünk bele 2 dl vizet, és rárakjuk... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ibolya58
2012.06.19 22:43
|
|
|
|
|
|
Epres alagút.
|
A piskótalapot akkorára vágjuk, hogy egy őzgerincformát kibéleljünk vele, valamint egy akkora lapot, amivel lezárjuk majd.
... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.05 12:18
|
|
|
|
|
|
|