|
Vajas-sajtos rúd
|
A lisztben elmorzsoljuk a vajat, hozzáadjuk a tejfölben elkevert sót és sajtot. Ráöntjük az élesztős tejet.
Összegyúrjuk, kb. ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.17 20:25
|
|
|
|
|
|
Bakonyi sertésszelet
|
A sertéshúst szeletekre vágjuk, jól kiverjük, és sózva, majd lisztben megforgatva mindkét oldalát halványra sütjük, s megfelelő... |
1 komment
|
80 ember kedveli
|
xamada
2012.03.02 09:45
|
|
|
|
|
|
Sajtos-hagymás sült karaj
|
A karajt felszeleteljük, megsózzuk és kiklopfoljuk. Lisztben megforgatjuk, majd egy serpenyőben olajon 2-2 percig pirítjuk a sz... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.11 10:00
|
|
|
|
|
|
Nem lehet abbahagyni csirke
|
A csirkét feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel és a tisztított, apróra vágott fokhagymával összekeverjük. Ebben a fűszeres li... |
0 komment
|
34 ember kedveli
|
kormilla
2012.01.25 17:45
|
|
|
|
|
|
vasvári cigány pecsenye!
|
a szűzérmét közepes vastagságúra / kis ujjnyra /
felszeletelem.
Besózom és borsozom,majd félre rakom.
Addig míg a hús pihen,... |
1 komment
|
23 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.21 13:57
|
|
|
|
|
|
Burgonyafánk
|
A lisztben elmorzsoljuk a zsírt és a főtt burgonyát.
Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben és a többi hozzávalóval puha, kö... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
horgasnora
2012.01.14 14:20
|
|
|
|
|
|
Patisszonpogácsa...
|
A meghámozott patiszont szálasra legyaluljuk, besózzuk, és fél órán át állni hagyjuk.
Ezután kinyomkodjuk, és a ledarált ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 07:31
|
|
|
|
|
|
Sült keszeg-másképp-
|
A halakat sűrűn beirdaljuk, besózzuk (a só a vékony szálkákat szétmarja), és 5-6 órára hűtőszekrénybe tesszük.
A besózott hala... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 07:44
|
|
|
|
|
|
Kapribogyós sügér-ahogy én készítem-
|
A halat megmossuk, szárazra töröljük.
Éles késsel beirdaljuk mindkét oldalát pár helyen, egymással párhuzamosan.
Kívül-bel... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.18 08:45
|
|
|
|
|
|
Hagymás rostélyos
|
A hússzeleteket megsózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral, apróra vágott fokhagymával és olajba mártva lerakjuk porcelántál... |
1 komment
|
41 ember kedveli
|
kocskiendre
2011.12.11 17:37
|
|
|
|
|
|
|