|
Chilis-fokhagymás tagliatelle
|
A vizet felteszem főni, ezalatt megpucolom a fokhagymákat, három darab kivételével felaprítom kis korongokra.
A szárított... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.18 18:00
|
|
|
|
|
|
Gyümölcsleves
|
Az őszibarackot megpucolom,felkockázom,én kb 2x2cm-es darabokra vagdosom.
A Gála pudingport kevés őszibaracklével csomómentes... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
boszimobil
2012.08.13 23:47
|
|
|
|
|
|
Vaníliás-almás sütemény !
|
A tésztához valókat alaposan kidolgozom és a hűtőbe rakom legalább fél órára.
Közben megpucolom az almát és szeletekre vágom.
... |
1 komment
|
37 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.03 21:39
|
|
|
|
|
|
Almás rácsos
|
A leveles tészta lapokat 6 db.- ot kiteszek 1lapos tepsin lévő sütőpapírra, hogy felengedjen. A sütőt felmelegítem 200fokra. Ad... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
vizibobe
2012.02.27 16:41
|
|
|
|
|
|
Pataki tálban sült sertéskaraj
|
A karajt felszeletelem a csont mentén. A szeletek között sózok, zsályával és rozmaringgal hintek, majd egy szelet almát és egy... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.02 17:56
|
|
|
|
|
|
Dödölle-pirított hagymával-
|
A krumplit megpucolom, vékony karikákra vágom. Megmosom, és egy nagyobb fazékba felteszem főni. Beledobom a sót.
Míg a krump... |
1 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.20 06:24
|
|
|
|
|
|
Húsos palacsinta-gombaszósszal-
|
Megpucolom, apró kockára vágom a hagymákat, felkockázom a paprikát és a paradicsomot, nagyobb kockákra vágom a húst, félbe és... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 18:28
|
|
|
|
|
|
Tejszínes - fokhagymás szelet burgonyával
|
A csirkemellet sózom, borsozom, és pirospaprikás lisztbe forgatom.
Egy lábasba vajon hirtelen elősütöm.
Aláöntök kb. 1dl vizet ... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.10 17:00
|
|
|
|
|
|
Csülök pékné módra
|
A csülköt jól megmosom, majd mély lábosba teszem, és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Jól megsózom, hogy a főzés során bes... |
1 komment
|
30 ember kedveli
|
gzax
2011.12.21 18:10
|
|
|
|
|
|
|