|
Kolbászleves
|
A kínai kelt megtisztítjuk, alaposan megmossuk, és hosszában négyfelé vágjuk. Torzsáját ék alakban kimetsszük, leveleit szélese... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 08:04
|
|
|
|
|
|
Rakott cukkini !
|
A sütőt előmelegítem 180 fokra.
A cukkinit lereszelem , egy kicsit besózom , majd 30 perc állás után kinyomkodom a levét
A ki... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
ibolya58
2013.01.01 21:29
|
|
|
|
|
|
Gyöngyös húsgombócok .
|
Öntsük fel a rizst bőségesen vízzel, hagyjuk benne 2 órára, majd szűrjük le.
A darált húsokat jól dolgozzuk össze az összevá... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.05 15:29
|
|
|
|
|
|
Ravioli tejszínmártásban.
|
A tésztát megfőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük.
A vöröshagymát megtisztítjuk és apró kockára vágj... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.24 20:49
|
|
|
|
|
|
Édes-savanyú krumpli.
|
A krumplit hámozd meg, majd szeleteld fel.. Az újhagymát vágd 5 cm-es darabokra, majd vágd vékony szeletekre. A paprikát csíkoz... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.07 13:18
|
|
|
|
|
|
Spárga erőleves.
|
A spárgát mossuk meg, vágjuk le a fás végeit, majd vágjuk kb. 4 cm hosszú darabokra.
Enyhén sós vízben pároljuk puhára (kb... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.03 06:39
|
|
|
|
|
|
Benedikt-tojás (Benedek-tojás)
|
Félbevágjuk a zsemléket, kicsit meg is piríthatjuk a belső felüket. A sonkát a zsömle alsó felére fektetjük, a felső zsömlefél ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kgyt
2012.03.23 22:51
|
|
|
|
|
|
Sajtos csillagok
|
A kenyeret csillag alakú szaggatóval formára vágjuk, majd megpirítjuk.
A feta sajtot kevés tejföllel, sóval, olívaolajjal kike... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
marcsi1989
2012.03.18 21:57
|
|
|
|
|
|
Fűszeres kecskesajt golyók
|
A fetasajtot és a juhtúrót egy villa segítségével összetörjük és jól összekeverjük, majd a hűtőszekrényben hagyjuk ismét megd... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.11 18:02
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos kacsa raguleves
|
A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a hájat apróra vágjuk. A húsát kockára vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk. A füstölt szalonnát ko... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
cocco
2012.02.06 09:06
|
|
|
|
|
|
|