|
Gyümölcsös marcipán csoki köntösben
|
Az aszalt gyümölcsöt apróra vágjuk és a marcipán masszába gyúrjuk. Fóliába csomagolva 1 órára hűtőbe tesszük. Közben 40 fokos ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kicsy07
2012.03.25 22:58
|
|
|
|
|
|
Szegény ember leveskéje
|
Amikor tésztát főzünk ki, mindig ottmarad a leve, amit kiöntünk.
Na most ezt fogjuk felhasználni egy finom leves elkészítéséhe... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
nagyi01
2012.03.25 11:55
|
|
|
|
|
|
Kapros, cukkinis csirkemell palacsintában
|
A csirkemell filét hosszú, vékony csíkokra vágtam, kevés olivaolajon megpirítottam. A cukkinit és a pórét ugyancsak vékony csík... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
zsoka08
2012.03.24 11:19
|
|
|
|
|
|
Paradicsom saláta
|
Kicsit eltérünk a hagyományos vinegrett-től. 3:1 arányban szokás, azaz 3 olaj, 1 ecet. Most 3 ek olajhoz 3 ek balzsamecetet tes... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.21 11:51
|
|
|
|
|
|
Tejfölös, kekszes szélsebes
|
Fogjuk a 2 doboz tejfölt, az elsőbe 4 ek cukor 2 cs vaníliás cukor, a másikba megy 1 cs vancukor, 5 ek cukor, es az 1 ek kakaóp... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.21 09:55
|
|
|
|
|
|
Cukkínis párnák
|
A tésztákat vegyük elő felhasználás előtt 20 perccel a hűtőből. Tekerjük ki őket, majd mindegyiket vágjuk 6-6 egyforma méretű t... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
marcsi1989
2012.03.19 17:13
|
|
|
|
|
|
Zöldséges, sonkás szendvicskenyér
|
A hagymát és a paprikákat vágjuk kis kockákra.
1 ek zsiradékon dinszteljük meg őket, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint tehetünk... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
marcsi1989
2012.03.19 17:07
|
|
|
|
|
|
Tejfölös gombapaprikás
|
A hagymát egészen finomra vágjuk és megdinszteljük az olajon. Lehintjük a pirospaprikával, felengedjük egy kevés vízzel, hozzáa... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 19:33
|
|
|
|
|
|
Töltött-rántott gomba
|
A gombát megtisztítjuk, a szárát felkarikázzuk. A májat késsel kaparjuk le, vagy húsdarálón daráljuk át.
Az apróra vágott hagy... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 19:24
|
|
|
|
|
|
Rántott párizsi
|
A párizsit kb. 1 cm vastagságúra szeleteljük.
Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró olajban mindkét oldalát ar... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 22:01
|
|
|
|
|
|
|