|
Karamellás, mandulás kalács
|
1. A tejet a cukorral és a margarinnal addig melegítjük, míg az utóbbiak fölolvadnak benne. Ha már csak langyos, az élesztőt be... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 14:33
|
|
|
|
|
|
Diós, mákos beigli
|
A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk (mintha linzertésztát készítenénk), ügyelve arra, hogy a margarin ne olvadjon meg!
Hozzáö... |
6 komment
|
231 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 14:36
|
|
|
|
|
|
Zserbószelet
|
Az élesztőt langyos tejben egy kk. cukorral felfuttatjuk. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk és hozzáöntjük az élesztőt, cukr... |
1 komment
|
20 ember kedveli
|
juditmama
2011.12.11 17:12
|
|
|
|
|
|
|