|
Fűszeres flekken-roston sütve...
|
A húst kissé kiverjük, és a szeletek szélét bevagdossuk, nehogy sütés közben összeugorjanak. A sót, a borsot, a Piros Aranyat... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 16:46
|
|
|
|
|
|
Obatzer (bajor sajtkrém)
|
Alapanyaga camembertsajt, amelyet az egyéb hozzávalókkal keverünk krémesre.
A szép kerek sajt tetejét éles késsel vékonyan, ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 14:40
|
|
|
|
|
|
Saslik...
|
A páclé hozzávalóit összekeverjük. A sertéshúst 5x5 cm-es kockákra vágjuk. A húskockákat tálba rakjuk, összeforgatjuk a páclé... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 07:33
|
|
|
|
|
|
Göngyölt karaj
|
A húst hosszú pengéjű éles késsel csigavonalban úgy vágom fel, hogy jó nagy húslapot kapjak. Megsózom, megborsozom. Elosztom ra... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 16:58
|
|
|
|
|
|
Mustáros pulykamell
|
Felszeleteljük a pulykamellet,kikloppfoljuk , sózzuk. A mustárt a fűszerekkel összekeverjük és hozzáadjuk a joghurtot. Kikenünk ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 16:39
|
|
|
|
|
|
Fogas burgonyaágyon
|
A készítés előtti napon süllőket egy centiméterenként beirdaljuk, bekenjük mustárral, meghintjük borssal, meglocsoljuk a citro... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
vzsuzsa64
2012.01.04 14:00
|
|
|
|
|
|
Tatárbifsztek...
|
A húst tisztítsd meg a hártyáitól, és vágd ujjnyi csíkokra. A hagymát és a fokhagymát tisztítsd meg, és kicsit aprítsd föl. A... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.03 19:31
|
|
|
|
|
|
MAJONÉZES MEDVEHAGYMÁS VIRSLI SALÁTA
|
A spagettit kb: 2-3 cm- darabokra eltöröm és igy fözöm meg sós vizben, majd leszűröm.
Közben a virslit egy kicsit ferdén felka... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2011.12.31 14:17
|
|
|
|
|
|
Bajor sertésragu
|
A húst megmossuk, hideg vízben kiáztatjuk, lecsepegtetjük és nagyobb darabokra vágjuk (kb 2-3 cm-es kockákra).
Egy széles... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
xamada
2011.12.29 17:21
|
|
|
|
|
|
Virslis burgonyasaláta...
|
A burgonyát megmossuk, és héjában, sós vízben puhára főzzük. Ha megpuhult, leszűrjük, ha kissé kihűlt, megtisztítjuk, és amik... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.28 10:49
|
|
|
|
|
|
|