|
Fecskefészek !
|
A húsból 4 egyforma nagyságú zsebes szeletet vágok,hogy tölteni tudjam.Mindegyik második szeletnél vágom végig.
A medvehagymát... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.03 20:19
|
|
|
|
|
|
Túrófasirt
|
Kockára vágom a hagymát.
Tálban villával összetöröm a túrót, a tál egyik felébe húzom.
Kis lábaskában bő olajat melegíte... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.02 15:22
|
|
|
|
|
|
Fasírtgolyók
|
A kenyeret a tejbe áztatjuk. Kb. 10 perc elteltével jól kicsavarjuk.
Közben a finomra vágott vöröshagymát két evőkanálnyi olaj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.28 22:40
|
|
|
|
|
|
Gombával, paprikával töltött pulykamell
|
A húst 4-5 egyenlő szeletre felvágom, egy kicsit kiveregetem.
A húsból zsebes szeletet csinálok. A tölteléket beletöltöm ,ha k... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
ibolya58
2012.03.25 22:50
|
|
|
|
|
|
Poékaleves !
|
A felaprított hagymát kevés olajon megpirítom,pirospaprikát teszek hozzá s elkeverem, majd egy kevés vízzel hígítom.
Hozzárako... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2012.03.23 16:05
|
|
|
|
|
|
Aszaltszilvás csirkemell
|
A csirkemellfilékből vékony szeleteket vágunk, megsózzuk, majd aszalt szilvával töltjük a hússzeleteket, bepanírozzuk és olajba... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
katalintom
2012.03.19 10:43
|
|
|
|
|
|
Banánnal töltött pulykamell
|
A pulykamellfilét felszeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk. Egy fél banánt betekerünk a hússzelettel, majd bepanírozzuk és bő ol... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
katalintom
2012.03.19 10:32
|
|
|
|
|
|
Gombás ragu
|
Pucoljuk meg a hagymát, és kockázzuk fel.
Kis lángon pároljuk meg az olajban.
Közben tisztítsuk meg a gombát (mossuk meg, húz... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 19:31
|
|
|
|
|
|
Töltött-rántott gomba
|
A gombát megtisztítjuk, a szárát felkarikázzuk. A májat késsel kaparjuk le, vagy húsdarálón daráljuk át.
Az apróra vágott hagy... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 19:24
|
|
|
|
|
|
Rántott párizsi
|
A párizsit kb. 1 cm vastagságúra szeleteljük.
Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró olajban mindkét oldalát ar... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 22:01
|
|
|
|
|
|
|