|
sajtos csirkemellfilé
|
A húst fokhagymás tejbe bepácoljuk előző nap. Másnap lecsepegtetjük, sózzuk. Kivajazott tepsibe beleszórjuk a sajt felét, erre ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ilcsi18
2013.10.20 11:42
|
|
|
|
|
|
Csokoládés teasütemény
|
A puha vajat,a cukorral a tojással,csipetnyi sóval a vaníliás cukorral a késhegynyi sütőporral habosra kavarjuk A lisztet és a ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.17 23:01
|
|
|
|
|
|
Őszibarackos currys pulyka felsőcomb
|
A lilahagymát apró kockára felvágjuk, picikét megsózzuk. Összedaraboljuk az őszibarackkonzervből való gyümölcsöket.
A tejfölt... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
nagysugar
2013.10.16 15:47
|
|
|
|
|
|
Morgós csúcs
|
A kekszet a dióval,porcukorral,kakaópo rral,a puha margarinnal ,tejjel összegyúrjuk. Nedves kézzel kb.25 gombócot formálunk belő... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.15 08:05
|
|
|
|
|
|
Hús nélküli töltelék.
|
A zsemléket /kenyeret/ beáztatom . hozzáadom az alapanyagokat.
Mint amikor fasírozottat készítünk olyan legyen az állaga.
A t... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
evacsoki
2013.10.14 22:42
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A sólet legelső szabálya, hogy csak sok emberre érdemes főzni. Kevés sólet nem sólet. Amit most leírok, legalább nyolc emberre ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
andrash11
2013.10.13 23:07
|
|
|
|
|
|
Sült alma vaniliamártással
|
1.)A töltelékhez a mazsolát , a sárgabarackot és a diót felaprózzuk ,hozzákeverjük a gyömbért ,a fahéjat és a mézet.a citrom hé... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.09.20 16:41
|
|
|
|
|
|
Sólet- árpagyönggyel
|
A húsokat egyforma nagyságú kis kockákra vágjuk.
A hagymát, fokhagymát zsíron megdinszteljük egy olyan lábasban, ame... |
2 komment
|
4 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.20 21:45
|
|
|
|
|
|
Tárcsán sült csirkecomb
|
A csirkecombokat kicsontozom, kicsit kiklopfolom, a magyaros csirkepácot bekeverem az olajjal és a csirkecombot bepácolom. Kb. ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
birann
2013.07.18 22:23
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A liszt... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:11
|
|
|
|
|
|
|