|
Zöldbabos sültcsirke
|
A csirkét előző este befűszerezzük a sült csirke fűszersóval és szárított bazsalikommal, kis olajjal meglocsoljuk, átforgatjuk,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
jolika66
2015.07.04 18:37
|
|
|
|
|
|
Rakott karfiol
|
A karfiolt sós cukros vízben roppanósra főzöm, a levét leszűröm. Olajon megpirítom a finomra vágott vöröshagymát, a lereszelt f... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
feedivion
2014.10.06 15:34
|
|
|
|
|
|
Nizzai saláta
|
A burgonyát megfőzöm, majd kockákra darabolom. A zöldbabot darabolom, sós vízben roppanósra főzöm. A paradicsomot felcikkezem, ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
anitakezi
2014.02.04 16:42
|
|
|
|
|
|
Brokkolis lepény ahogy én csinálom
|
A leveles tésztát akkorára nyújtjuk,hogy egy kerek sütőalját és oldalát is kibéleljük.A tésztát megszurkáljuk,és bb.15 percre h... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.26 10:47
|
|
|
|
|
|
Zacskós leves Zax módra
|
Senkit ne tévesszen meg ez nem egy zacskós leves elkészítési módjának leírása. Mindössze azért neveztem el így mert mindent zac... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
gzax
2013.04.10 20:12
|
|
|
|
|
|
Zöldséges baconos fánk !
|
A sütőt 200 fokra előmelegítem .
Egy közepes nagyságú edényben felteszem a vizet, cukrot, vajat és a sót melegíteni.
Amikor ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.04 22:03
|
|
|
|
|
|
Petrezselymes csiperkegomba.
|
Először elkészítjük a petrezselymes öntet alapját: 2 gerezd fokhagymát megpucolunk és felaprítunk.
A petrezselymet megmossuk,... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.31 10:38
|
|
|
|
|
|
Chilis koktélrákos tészta
|
Ha fagyasztott koktél rákot használunk, akkor szobahőmérsékleten olvasszuk ki, majd csepegtessük le.
A tésztát forrásban lévő,... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
marcsi1989
2012.03.16 11:20
|
|
|
|
|
|
Kelbimbós tészta-wokban-
|
Megtisztítjuk a zöldségeket, a kelbimbót félbe, a sárgarépát karikára, a paprikát csíkokra, a vöröshagymát nagy, a fokhagymát a... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.02 18:18
|
|
|
|
|
|
|