|
Gombás-krémsajtos töltött batyu
|
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A többi hozzávalóval begyúrjuk a tésztát és egy órát meleg helyen kelesztjük.
... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.11 21:27
|
|
|
|
|
|
Sajtos cukkinifőzelék
|
A cukkinit alaposan megmossuk és héjával együtt kb. 1-1,5 cm-es kockákra vágjuk. Teflonbevonatú edényben a kevés olajon hirtele... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.03.16 10:57
|
|
|
|
|
|
Füstölt sajtos lencseleves
|
A lencsét először átválogatjuk, a rossz szemeket kiszedjük belőle, majd jól átmossuk, és beáztatjuk. Nagyjából 2-3 órán át hagy... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.03.06 21:14
|
|
|
|
|
|
Mogyoróvajas + krémsajtos torta
|
Melegítsük elő a sütőt 350 fokra
Egy tálban keverjük el a lisztet, sütőport, szódabikarbónát és a sót összekeverjük.
A mogyor... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
noble
2016.02.21 08:01
|
|
|
|
|
|
Sajtgolyók
|
A sajtot lereszeljük, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a tojások sárgáját és a fűszereket. A tojások fehérjét kemény habbá ver... |
0 komment
|
19 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.01.28 10:43
|
|
|
|
|
|
Színesen töltött csirkemell
|
A csirkemelleket szétnyitjuk,kiklopfoljuk,s ózzuk. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra a sajtot és a sonkát négy szele... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.01.06 21:59
|
|
|
|
|
|
Virslis falatkák
|
A leveles tésztát, miután kiolvadt, enyhén lisztezett munkalapon vékonyra nyújtjuk, majd derelyevágóval, vagy késsel két ujjnyi... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.12.27 07:45
|
|
|
|
|
|
Görög bárányfasírt
|
Összekeverjük a hozzávalókat és pergamen papíron téglalap alakúra szétterítjük. Rárakjuk a spenótot, szerecsendiót, sajtot. A p... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
noble
2015.10.23 11:00
|
|
|
|
|
|
Melegszendvics
|
A hozzávalókat (egy pohárban, kézi habverővel vagy kanállal) elkeverjük. Kókuszolajjal kikent, felforrósított szendvicssütőbe k... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
noble
2015.10.10 08:46
|
|
|
|
|
|
|