|
Rántott griz
|
Sűrű tejbegrízt készítünk és tapadásmentes tepsibe, jénaiba, őzgerinc formába öntjük és kihűtjük. A lényeg legalább 5-6 cm. vas... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
kozlik1
2015.02.18 23:14
|
|
|
|
|
|
Bögrés fánk
|
A hozzávalókat alaposan összekeverem.
Egy evőkanál segítségével a forró olajba szaggatom (nem egyszerre, csak amennyi kényelme... |
0 komment
|
28 ember kedveli
|
pola64
2015.02.16 17:15
|
|
|
|
|
|
Cukkini fasírt
|
1. reszeljük le a cukkinit (tökreszelő, nagyobb lyukon)
2. sózzuk meg a cukkinit és keverjük össze, mindenhol érje a só (kb. ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.02.14 13:23
|
|
|
|
|
|
Gombafasírt – melegen és hidegen
|
A laskát megtisztítottam, és egészen apróra kockáztam (kb. fél cm). A hagymát finomra aprítottam. A vargánya eleve kockázva ker... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.01.18 13:12
|
|
|
|
|
|
Göngyölt marhaszelet "viziverébbel"
|
A húsokat kicsit kiverem, sózom, az egyik oldalát borsozom mustárral megkenem és az ujjnyi csíkokra vágott szalonnát, párizsit,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kozlik1
2015.01.12 17:44
|
|
|
|
|
|
Rántott csirke és karfiol
|
A karfiolt és a csirkét megtisztítom, és megmosom.
Majd felteszem külön - külön fűszeres vízbe, és félig megfőzöm.
Majd kis... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dori37
2014.11.30 15:58
|
|
|
|
|
|
Csírkecomb sajttal és sonkával tőltve
|
A csirkecombokból éles késsel kivesszük a csontot, és a csont helyétöl kétfelé bevágjuk a combokat úgy, hogy kétoldalra kiterít... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.02 01:31
|
|
|
|
|
|
Rakott padlizsán rizzsel
|
A padlizsánt megmossuk, kb. 2 cm-es karikákra vágjuk, mindkét oldalát sózzuk, pihentetjük. A paprikát, paradicsomot is megmossu... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bankyerika
2014.09.12 10:07
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás bundában sült spárga
|
A spárgát megtisztítjuk, megmossuk, párolóedénybe rakjuk és 5-7 percig pároljuk. Sóval, borssal, oregánóval fűszerezzük, majd s... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
francesca
2014.07.28 22:36
|
|
|
|
|
|
Omlós csirkebrassói
|
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinsztelem, majd ráteszem a csíkokra vágott húst és nagy lángon sütöm. Megszórom sóval... |
1 komment
|
27 ember kedveli
|
kunattilane
2014.05.25 19:17
|
|
|
|
|
|
|