|
Halászlé
|
Legjobb, ha 1.30- 1.60 kg -os pontyokat veszünk.
Tisztítás után beirdaljuk, azaz 3-4 mm mélyen bemetszést végzünk a hal húsába... |
5 komment
|
6 ember kedveli
|
kicsimaszat
2012.12.06 23:21
|
|
|
|
|
|
Almás dunahullám sütemény !
|
A szobahőmérsékletű vajat és a cukrot összekeverem , s hozzáadom a tojást,lisztet,s a kekszmorzsát is, kigyúrom alaposan.
Ke... |
3 komment
|
30 ember kedveli
|
ibolya58
2012.11.09 22:23
|
|
|
|
|
|
Habkönnyű sóskifli
|
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk, majd kelttésztát dagasztunk. Amikor megkelt 4 részre osztjuk a tálban. 1 ... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
julia28
2012.06.11 16:38
|
|
|
|
|
|
Mákos guba másként
|
Elkészítés: A kiflit 10-12 mm széles karikára vágjuk. A tejből, a tojások cukorral elkevert sárgájával, cukorral, vaníliás cuko... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
cicuska00
2012.01.04 17:33
|
|
|
|
|
|
Birkapörkölt bográcsban
|
Végig lassú (kis) tûzön, parázson készül az étel !
A szalonnát apró kockára vágom, és kisütöm a zsírját. Beledobom egy... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
xamada
2011.12.20 08:22
|
|
|
|
|
|
Kolbászos lencseleves-ahogy én készítem-
|
Elkészítés:
A lencsét egy éjszakára beáztatjuk, a vöröshagymát, sárgarépát, petrezselyemgyökeret megtisztítjuk és apróra v... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.14 07:12
|
|
|
|
|
|
|