|
Jóasszony pecsenyéje
|
A tarját szeleteljük fel és klopfoljuk ki. Sózzuk, borsozzuk meg, majd dörzsöljük be összezúzott fokhagymával.
A szeleteket ke... |
0 komment
|
32 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.07 07:45
|
|
|
|
|
|
Sonkagulyás
|
A zsírt, egy fazékban felforrósítjuk, majd üvegesre fonnyasztjuk rajta a megtisztított, és finomra metélt vöröshagymát. A tűzrő... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.02 06:10
|
|
|
|
|
|
Rakott kelbimbó
|
A kelbimbót megtisztítom majd sós vízben 20 percig főzöm, annyira, hogy félig puha állagú legyen. Közben a rizst készre főzöm. ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
urbandi
2013.01.28 13:15
|
|
|
|
|
|
Brokkolikrémleves
|
A brokkolit lemossuk, és összevágjuk minél kisebb darabokra.
Meghámozzuk a krumplit, és összevágjuk minél kisebb koc... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.20 19:44
|
|
|
|
|
|
Borivók pecsenyéje
|
A húst 8 kis szeletbe vágom, és klopfolóval kiverem. A megmosott paradicsomot, paprikát és a megtisztított hagymát karikára vág... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
galambjani
2012.12.05 16:15
|
|
|
|
|
|
Almás csirkemell füstölt tarjával .
|
A csirkemell szeleteket gyengén kiverjük, picit sózzuk, lisztbe forgatva hirtelen átsütjük. A tarjaszeleteket tepsibe rakjuk,... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.10 21:14
|
|
|
|
|
|
Gyömbéres sertésszelet
|
A vöröshagymát karikára vágjuk.A vöröshagymát,az olajat,a gyömbért és a sót belekeverjük 2 dl.vízbe,ebbe tesszük a hússzeleteke... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.09.12 08:35
|
|
|
|
|
|
Rakott tarja
|
A tepsit kizsírozom de nem vastagon, a krumplit meghámozom karikákra vágom ezt teszek a tepsialjára rá karikázom az egyik fej ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
machinek
2012.09.06 16:57
|
|
|
|
|
|
Rizs-hússal és zöldségekkel.
|
Mossuk meg, majd vágjuk fel a póréhagymát karikákra, a paprikát szeletekre, a brokkolit pedig szedjük rózsáira.
A húst csíko... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.29 18:49
|
|
|
|
|
|
Cigánypecsenye.
|
A bőrös szalonnából szeleteket vágunk, majd a szeleteket úgy vágjuk be, hogy a bőr egyben maradjon, és a vágások fél cm-re kö... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.13 16:29
|
|
|
|
|
|
|