|
Rakott húsos padlizsán
|
Mossuk meg a padlizsánt, vágjuk vékony szeletekre, sózzuk meg! Hagyjuk így fél órát, majd töröljük meg. Egy serpenyőbe tegyünk ... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
birann
2013.07.23 18:44
|
|
|
|
|
|
Babapiskóta torta
|
A tejfölt tálba öntjük és beleszórjuk a pudingport. Jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot.
A tortaforma alját megt... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
birann
2013.07.22 18:26
|
|
|
|
|
|
Sajtos bucik
|
Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk.
A lisztet egy tálba szitáljuk.
A sajt kivételével,jól összegyúrjuk.
Kisodorjuk,két... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.21 22:18
|
|
|
|
|
|
Tócsi
|
A krumplit lereszelem,hozzáadom a sót,lisztet,(annyit,hogy közepes keménységű masszát kapjak)Lehet bele reszelni,vöröshagymát,v... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
nemethne1958
2013.07.21 22:21
|
|
|
|
|
|
Rakott karfiol
|
A rizst leveskockával ízesített vízben megfőzzük. A húst forró zsíradékban átforgatjuk, megfűszerezzük. A karfiolt megmossuk, r... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.19 22:02
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A liszt... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:11
|
|
|
|
|
|
hagymás pogácsa
|
Először a hagymát készítjük el : vékony szeletekre vágjuk , lisztbe forgatjuk és forró olajon szép barnára sütjük , hagyjuk kih... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
vsziszi1999
2013.06.17 08:33
|
|
|
|
|
|
Hercli
|
0,5 kg lisztbe beleteszünk egy kiskanál sütőport, majd ebbe elmorzsolunk 25 dkg rámát. 5 tojássárgája, 20 dkg kristálycukor, 1 ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
moncsika77
2013.06.07 13:44
|
|
|
|
|
|
Cimetkrofni
|
Az 1 kg lisztbe teszünk 6 tojássárgáját, csipetnyi sót. 6 dl tejfölbe elkeverünk 2 kanál cukrot, majd ebben felfuttatunk 5 dkg ... |
2 komment
|
2 ember kedveli
|
moncsika77
2013.06.07 13:32
|
|
|
|
|
|
Franciasaláta
|
A zöldségeket megfőzzük. (Ha nem mirelitből készítjük, akkor a répát a főzés után kockázzuk fel.)
Amikor az alaposan... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
adri787
2013.06.01 17:33
|
|
|
|
|
|
|