|
Cukkinis, padlizsános egytálétel
|
A cukkinit és a padlizsánt megtisztítjuk és megmossuk. A cukkinit félbevágjuk és felszeleteljük. A padlizsánt felkockázzuk. A h... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 18:18
|
|
|
|
|
|
Sajttal töltött gomba
|
A gombát folyó víz alatt megmossuk, majd szárazra töröljük.
A gombák szárát kiszedjük, arra nem lesz szükségünk. (Később lev... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 15:48
|
|
|
|
|
|
Palacsinta kefírrel
|
A tojásokat tálba ütjük, elkeverjük a kefirrel, az olvasztott (de nem forró) vajjal. Hozzáadjuk a sütőporral és szódabikarbónáv... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
taszat
2018.01.24 23:39
|
|
|
|
|
|
Citrommal sült hal zöldséges körettel
|
1. A rizst megfőzzük a csomagoláson megadott utasítás szerint. Közben apróra vágjuk a hagymát, és egy fazékban, kevés olívaolaj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2018.01.05 19:43
|
|
|
|
|
|
Tonhalas rakott makaróni
|
1. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát finomra vágjuk. A tonhalat kiemeljük az olajból, kisebb darabokra tördeljük... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:24
|
|
|
|
|
|
BACONBE GÖNGYÖLT MOZZARELLÁS CSIRKEMELL
|
A megmostott és szárazra törölt húst tetszőleges méretűre felvágjuk, kiklopfoljuk, majd megsózzuk, megborsozzuk.
A csirkemells... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
henihencsi
2017.05.26 18:42
|
|
|
|
|
|
Isteni Csörögefánk
|
A tojásokat egy mélyebb tálba ütjük, és szórunk rá egy csipet sót.
Mellészórjuk a lisztet, és hozzátesszük a tejet, valamint a... |
3 komment
|
22 ember kedveli
|
biga26
2017.01.29 23:32
|
|
|
|
|
|
Szilvakompót
|
megmossuk a szilvát, felteszünk főni annyi vizet, hogy majd ellepjeszilvakompót
amikor fő, beletesszük a szivákat, addig főzzü... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.20 12:05
|
|
|
|
|
|
Töltött bárány
|
a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni
a megtöltés előtt 2- 3 órával a b... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:05
|
|
|
|
|
|
Disznóhús lerben
|
A disznócombot egy nappal előtte bepácoljuk:
jól megsúroljuk olajjal, sóval mindegyik felét, majd megszórjuk borssal
egy alum... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.18 14:44
|
|
|
|
|
|
|