|
ropogó tárkonyvajas csirkefalatok
|
A csirkecombokat csontozzuk ki, mindkét oldalát sózzuk borsozzuk meg.A vajat keverjük össze az apróra vágott tárkonnyal.
A csi... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
mank87
2012.01.03 10:03
|
|
|
|
|
|
Lucskos káposzta-ahogy én szeretem-
|
A húst megmossuk konyhai papírtörlővel leszárítjuk. A káposzta külső leveleit leszedjük, kivágjuk a torzsáját, és a többit ké... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.21 08:11
|
|
|
|
|
|
Legényfogó leves
|
Az olajon aranybarnára pirítjuk az apróra vágott hagymát. Rárakjuk a kis kockára vágott húst. Kifehéredése után hozzáadjuk az u... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.18 12:24
|
|
|
|
|
|
Erdélyi raguleves
|
A csirkeaprólékot és a zöldségeket megtisztítom, a zöldségeket hosszába négyfelé vágom. Az aprólékot annyi vízbe teszem főni, h... |
1 komment
|
61 ember kedveli
|
isti53
2011.12.17 15:04
|
|
|
|
|
|
Rakott karfiol
|
A rizst leveskockával ízesített vízben megfőzzük. A húst forró zsíradékban átforgatjuk, megfűszerezzük. A karfiolt megmossuk, r... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.19 22:02
|
|
|
|
|
|
Zacskós leves Zax módra
|
Senkit ne tévesszen meg ez nem egy zacskós leves elkészítési módjának leírása. Mindössze azért neveztem el így mert mindent zac... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
gzax
2013.04.10 20:12
|
|
|
|
|
|
|