|
Padlizsános zakuszka
|
megsütjük fémlapon, nyílt lángon vagy sütőben a padlizsánokat, a paradicsompaprikát és a kápiát
megpucoljuk lehúzzuk a héjuka... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.20 11:22
|
|
|
|
|
|
Lucskos káposzta másképpen
|
A húst kockákra vágjuk, kevés sóval, borssal feltesszük főni
hozzáadjuk az apróra vágott hagymát
a szalonnát egészben hagyva ... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.20 11:14
|
|
|
|
|
|
Zöldpaszulycsorba
|
megpucoljuk és felvágjuk a zöldségeket
a hagymát egészben hagyjuk, meglyukasztgatjuk
a paszulyt a hagymával kevés sóval felte... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:11
|
|
|
|
|
|
Töltött bárány
|
a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni
a megtöltés előtt 2- 3 órával a b... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:05
|
|
|
|
|
|
Disznóhús lerben
|
A disznócombot egy nappal előtte bepácoljuk:
jól megsúroljuk olajjal, sóval mindegyik felét, majd megszórjuk borssal
egy alum... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.18 14:44
|
|
|
|
|
|
Túrós zsemle
|
A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A zsemlék tetejét levágjuk és félretesszük. A belsejét kiszedegetjük, és egy sütőpapírral... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
henihencsi
2016.08.23 14:31
|
|
|
|
|
|
Eredeti dobostorta
|
A vajat a porcukorral keverd habosra. Add hozzá a tojássárgákat, szitáld bele a lisztet, és végül óvatosan forgasd bele a kemén... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.09 13:25
|
|
|
|
|
|
Meggyes pudingos pite
|
A töltelékkel kezdünk. A meggyléből, cukorból, fahéjból, pudingból krémet főzünk, hagyjuk kihűlni.
A tészta hozzávalóit összed... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.05 19:02
|
|
|
|
|
|
Kefíres tészta
|
A tepsi alját kikenni kb 1 evőkanál étolajjal.
A száraz tésztát beletesszük,és egyenletesen eloszlatjuk a tepsibe.
A hozzával... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
misike65
2016.03.26 17:24
|
|
|
|
|
|
|