|
Borban pácolt sertéstarja
|
A fólia alatt megütögetett tarjaszeleteket sóval, borssal, kakukkfűvel ízesítjük, majd felhevített olajban megsütjük.
A hús... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.18 09:29
|
|
|
|
|
|
Pirított őzmáj-újhagymával
|
Az őzmájat vékony szeletekre vágjuk és fokhagymás tejbe áztatjuk néhány órára. Az így bepácolt májszeleteket lecsepegtetjük, ma... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 09:51
|
|
|
|
|
|
Bercike
|
A szalonna szeleteket bevagdalom majd teflon serpenyőben szépen átsütöm. Amikor elkészült ki szedem egy tányérra és a szalonnáb... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
potyimari
2012.01.26 07:19
|
|
|
|
|
|
Rakott kel...
|
A gerslit előzetesen 2-3 órára beáztatjuk, többször átmossuk, kétszeres mennyiségű sós vízben puhára pároljuk kevés ételízesí... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 18:04
|
|
|
|
|
|
Ízletes borjúmáj
|
A májat vágjuk kis darabokra.
Keverjük össze a lisztet, a chiliport és a sót.
Keverjük bele a májat.
Forrósítsuk fel a olaja... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
mank87
2012.01.04 19:35
|
|
|
|
|
|
Mandulás csirke-zöldborsóval---
|
A csirkehúst megmossuk, lehúzzuk a bőrét, a húst feldaraboljuk, és tálba tesszük. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, és a... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.23 13:41
|
|
|
|
|
|
Csirkemell gyümölcsmártásban
|
A csirkemellet lebőrözzük, kicsontozzuk, megmossuk, szárazra töröljük, és csíkokra vágjuk. A rebarbarát megmossuk, leszálkázzuk... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
isti53
2011.12.22 13:31
|
|
|
|
|
|
|