|
Töltött dagadó
|
A dagadót hosszú éles késsel felszúrjuk. A beáztatott és kinyomkodott zsemlékhez hozzáütjük a tojásokat, sóval, borssal és petr... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.03 23:14
|
|
|
|
|
|
Tepsis burgonya
|
Kiolajozok egy mély, tűzálló tálat. Belerakom a karikára vágott, nyers burgonyát. Közé keverem a karikára vágott kolbászt és a ... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
francesca
2013.12.23 18:08
|
|
|
|
|
|
Harcsapaprikás-túrós csuszával.
|
A finomra vágott vöröshagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk. Rádobjuk az apróra vágott paprikát és paradicsomot, és a tűzhelyr... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.07.10 18:32
|
|
|
|
|
|
Kolbászos pompos
|
Egy liter langyos tejet tálba öntünk, adunk hozzá cukrot, és belemorzsoljuk az élesztőt. Amikor megkelt, hozzátesszük a liszt n... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.22 00:32
|
|
|
|
|
|
|