|
Citromos-csirkés rizsleves
|
Rutinosan főzzünk egy nagy adag csirkelevest, lényeg, hogy a csirkemell ne maradjon ki belőle. A megszokott zeller, petrezselye... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
niki74
2013.11.24 20:33
|
|
|
|
|
|
Rizlinges marhasült vincellérné módra
|
A húst bedörzsöljük sóval,majd forró zsíron mindkét oldalán pirosra sütjük.Kiemeljük,a visszamaradt zsiradékon pedig megfuttatj... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.24 20:13
|
|
|
|
|
|
Borjúbecsinált hercegnő módra
|
A borjúlapockát közepes kockákra vágjuk és felhevített vajon megpirítjuk.Sózzuk borsozzuk,zsírjára pirítjuk,és belekeverjük a v... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.22 10:52
|
|
|
|
|
|
Görögsaláta
|
A paradicsomot uborkát és a hagymát vágd apró kockára, magozd
ki az olívabogyót és keverd össze a zöldségeket. kis kockára vág... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
davidnegizus
2013.11.20 16:29
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos csirkeragu leves
|
elkészítés
1. A csirkemellfilét apró kockákra vágjuk.
2. Egy jó nagy lábosban felhevítjük az olajat, rádobjuk a húst es fehér... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
takacsl01
2013.11.20 13:34
|
|
|
|
|
|
Pulykaragu májas burgonyagombóccal
|
A húst megmossuk,apróra vágjuk,és kevés sós vízben megfőzzük .Leszűrjük és leöblítjük hideg vízzel.A vöröshagymát apróra vágjuk... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.19 17:50
|
|
|
|
|
|
Részeges nyúl
|
A pataki tálat beáztatjuk egy félórát,majd a csíkokra vágott szalonnát beletesszük az aljába.. Az összedarabolt nyulat fűszere... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
magdusi
2013.11.14 01:03
|
|
|
|
|
|
Füstölt csirkehúsos saláta
|
A mangót megtisztítjuk,majd daraboljuk.A vajat felolvasszuk és a mangó darabokat ebben pároljuk.
A saláta leveleket tányérra h... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.11 10:07
|
|
|
|
|
|
Zöldséges sügér
|
A rizset fél órára sós vízben feltesszük főni. Mikor elkészült leszűrjük.
Közben a sárgarépát meghámozzuk és 15 percig sós ví... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.11 09:52
|
|
|
|
|
|
Scsí
|
A marhahúst lemossuk,és hideg vízbe főni tesszük,majd habját leszedjük és bezöldségeljük. Sóval ,borssal fűszerezzük,majd ha ké... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.08 13:37
|
|
|
|
|
|
|
Kovász
|
1 komment
|
19 ember kedveli
|
|
|
|
|
|