|
Borzaska
|
A hekkfiléket besózzuk.
Egyenként lisztbe forgatjuk, ha lehet finomlisztbe.
A fokhagymát összetörjük, a krumplit szálasra... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zinedine_zidane
2013.07.22 22:00
|
|
|
|
|
|
Csupros mákos
|
Liszt, cukor, sütőpor összekeverése után a háromnegyed részét a tepsibe szórjuk, rászórjuk a mák felét, majd az almát, ismét a ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
birann
2013.07.21 18:14
|
|
|
|
|
|
Sajtos bucik
|
Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk.
A lisztet egy tálba szitáljuk.
A sajt kivételével,jól összegyúrjuk.
Kisodorjuk,két... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.21 22:18
|
|
|
|
|
|
Szuper gyors turós pogi!
|
Minden egyszerű. Az összetevőket összegyúrjuk jól eldolgozzuk.
Lisztezett deszkán kinyújtjuk,pohárral,pogi szaggatóval kiszagg... |
2 komment
|
20 ember kedveli
|
janoselek
2013.07.20 11:08
|
|
|
|
|
|
Tárcsán sült csirkecomb
|
A csirkecombokat kicsontozom, kicsit kiklopfolom, a magyaros csirkepácot bekeverem az olajjal és a csirkecombot bepácolom. Kb. ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
birann
2013.07.18 22:23
|
|
|
|
|
|
Francia hagymaleves
|
a hagymákat megtisztítom megmosom a póréhagymát felkarikázom a vöröshagymát kettévágom és felszeletelem.a vajat felolvasztom eg... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ii
2013.07.18 22:26
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A liszt... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:11
|
|
|
|
|
|
Milánói sertésborda
|
A forró zsiradékban üvegesre dinsztelem a vöröshagymát, majd benne a fokhagymát. Átpirítom benne a sonkát is, majd ráteszem a g... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mines80
2013.07.08 00:50
|
|
|
|
|
|
joghurtos fánk
|
A tojásokat beleütjük egy tálba. Hozzáadjuk a citromhéjat, a rumot, joghurtokat, vaníliás cukrot. Végül hozzáadjuk a sütőporos ... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
ludmilla50
2013.07.01 13:41
|
|
|
|
|
|
hagymás pogácsa
|
Először a hagymát készítjük el : vékony szeletekre vágjuk , lisztbe forgatjuk és forró olajon szép barnára sütjük , hagyjuk kih... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
vsziszi1999
2013.06.17 08:33
|
|
|
|
|
|
|