|
Burgonyafánk
|
A lisztben elmorzsoljuk a zsírt és a főtt burgonyát.
Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben és a többi hozzávalóval puha, kön... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
horgasnora
2012.01.14 14:20
|
|
|
|
|
|
Kacsamell, málnás vörösbor mártásban
|
A kacsamellről eltávolítjuk a csontot és a bőrt, csak a színhúst használjuk fel. A mellet sózzuk, borsozzuk. Egy nagy serpenyőbe... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
isti53
2012.01.11 07:36
|
|
|
|
|
|
Rózsafánk
|
A hozzávalókat összegyúrjuk és vékonyra kinyújtjuk. Közepes fánk szaggatóval kiszaggatjuk és 3 darabot egymásra teszünk. Széleit... |
2 komment
|
15 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.02 08:23
|
|
|
|
|
|
Sajtfánk
|
A sütőt előmelegítjük 180 C-ra, és előkészítünk egy szilikonos sütőpapírral fedett sütőlemezt.
A vajjal körbevajazzuk az üstöt,... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
benyu1
2011.12.23 22:33
|
|
|
|
|
|
Csörögefánnk
|
Előkészítünk egy szalvétákkal fedett tálcát, valamint egy serpenyőben olajat a tűzhelyre.
Először a lisztet elmorzsoljuk a vajj... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
benyu1
2011.12.23 10:38
|
|
|
|
|
|
|