|
Göngyölt marhaszelet "viziverébbel"
|
A húsokat kicsit kiverem, sózom, az egyik oldalát borsozom mustárral megkenem és az ujjnyi csíkokra vágott szalonnát, párizsit, ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kozlik1
2015.01.12 17:44
|
|
|
|
|
|
Pusztapörkölt
|
A marhahúst a hártyától megtisztítom, nem túl nagy kockákra vágom, megmosom. A hagymát finomra aprítom, a paprikát paradicsomot ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
niki74
2014.11.25 21:12
|
|
|
|
|
|
Isteni finom marhahús leves
|
A velős csontos húst oda tesszük vízbe főni .Miután felfőtt nagyon kicsi lángon 2 órát főzzük.Közben a habját leszedjük,hogy a ... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.26 12:18
|
|
|
|
|
|
Csülkös körömpörkölt
|
Az apróra vágott hagymát megdinszteljük,A lábast félrehúzzuk, beletesszük a pirospaprikát,rádobjuk a körmöket és visszatesszük a... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.01 09:32
|
|
|
|
|
|
Fácánhúsleves.
|
A kisebb darabokra vágott fácánt tegyük fazékba, bőven öntsük fel vízzel, és forraljuk fel. Tegyük takarékra, és szedjük le a ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.19 09:50
|
|
|
|
|
|
Bakonyi sertésborda
|
A hús kiklopfoljuk, megsózzuk, forró olajon elősütjük, majd félretesszük. A visszamaradt zsiradékban üvegesre pirítjuk a kockára... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
nagycina
2012.03.16 07:34
|
|
|
|
|
|
Göngyölt karaj
|
A húst hosszú pengéjű éles késsel csigavonalban úgy vágom fel, hogy jó nagy húslapot kapjak. Megsózom, megborsozom. Elosztom raj... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 16:58
|
|
|
|
|
|
Mustáros pulykamell
|
Felszeleteljük a pulykamellet,kikloppfoljuk , sózzuk. A mustárt a fűszerekkel összekeverjük és hozzáadjuk a joghurtot. Kikenünk e... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 16:39
|
|
|
|
|
|
Káposztás kacsa
|
A megtisztított kacsa bőrét sűrűn bevagdosom, a vájatokat sóval, borssal és zúzott fokhagymával bedörzsölöm. A kacsa hasüregébe ... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.06 15:54
|
|
|
|
|
|
Halászlé ahogyan a szomszédtól lestem el.
|
Alaplé készítése:
A hagymát kockára vágjuk (nem fontos egyenlő méretre), 2 ek zsíron megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a reszelt fokh... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
xamada
2011.12.22 19:20
|
|
|
|
|
|
|