|
Burgonyás rakott karfiol
|
A karfiolt rózsáira szedjük, a burgonyát meghámozzuk, vékonyabb karikákra szeleteljük.
Mindezeket megmossuk, majd a vizet lecse... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.16 05:06
|
|
|
|
|
|
Paprikás krumpli virslivel és kolbásszal
|
Egy serpenyőben kevés zsiradékon megpirítom a kockára vágott szalonnát és a hagymát, majd rádobom a fokhagymát, a paprikát, a ch... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.24 11:26
|
|
|
|
|
|
Hentes sertésborda
|
A húst szeleteljük,sózzuk és elősütjük.A sütésből megmaradt zsírból pecsenyelevet készítünk a bordákra szűrjük és ebben pároljuk... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
harcipocok
2012.01.26 09:04
|
|
|
|
|
|
Szűzpecsenye-cseréptálban sütve-
|
A tál aljára szalonnacsíkokat terítek, erre kockázom a burgonyát, a hagymát, a gombát. Sózom, ételízesítővel is meghintem ízlé... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.03 09:22
|
|
|
|
|
|
Húsos cannelloni
|
Az apróra vágott hagymát megpárolom az olíván, hozzáadom a darált húst,és pirítom vele.Mikor a hús elkészült fűszerezem sóval,bo... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
ebartos
2012.02.17 16:45
|
|
|
|
|
|
Fasírtgolyók
|
A kenyeret a tejbe áztatjuk. Kb. 10 perc elteltével jól kicsavarjuk.
Közben a finomra vágott vöröshagymát két evőkanálnyi olajo... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.28 22:40
|
|
|
|
|
|
Töltött burgonya
|
A krumplikat meghámozzuk és így nyersen hosszában kettévágjuk. A belsejét kivájjuk, hogy a töltelék elférjen benne. A forgácsoka... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.30 19:07
|
|
|
|
|
|
Húsgolyókkal rakott karfiol
|
A karfiolt rózsáira szedjük, és sós vízben megfőzzük, leszűrjük. A rizst is megfőzzük. A darált húst összekeverjük a hagyma, fok... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ivettbaba6
2012.05.13 22:51
|
|
|
|
|
|
Csicseriborsó fasírt
|
A csicseriborsót egy éjszakán át hideg vízben áztatjuk. Másnap friss vízben tesszük fel főni. Mellédobjuk az egyik fej, megtiszt... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.15 09:01
|
|
|
|
|
|
|