|
Stefánia vagdalt
|
A sütőt előmelegítjük (légkeveréses 180 fok).
A hagymát apró kockára vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. A legvégén dobj... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.02 15:20
|
|
|
|
|
|
Vörösboros marhalábszár szegfűszeggel...
|
A vöröshagymát olajon üvegesre dinszteljük, vízzel felengedjük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott lábszárat és a hozzávalóka... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.28 08:06
|
|
|
|
|
|
Disznóhús lerben
|
A disznócombot egy nappal előtte bepácoljuk:
jól megsúroljuk olajjal, sóval mindegyik felét, majd megszórjuk borssal
egy alumí... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.18 14:44
|
|
|
|
|
|
Szabolcsi almás máktorta
|
Először az almás tölteléket készítem el. Egy serpenyőbe reszelem a megpucolt és lereszelt almákat, meghintem a cukorral, citroml... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.15 10:18
|
|
|
|
|
|
Részeges nyúl
|
A pataki tálat beáztatjuk egy félórát,majd a csíkokra vágott szalonnát beletesszük az aljába.. Az összedarabolt nyulat fűszerek... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
magdusi
2013.11.14 01:03
|
|
|
|
|
|
Ünnepi kalács húsvétra
|
A lisztet egy nagy keverőtálba szitáljuk, hozzáadjuk a tojást és a vajat. A tejet meglangyosítjuk, belemorzsoljuk az élesztőt, m... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.03.26 08:31
|
|
|
|
|
|
Villányi babos nyúl.
|
A szalonnát kis kockákra vágjuk, bográcsba szórjuk az olajjal meglocsolva zsírját félig kisütjük.
A finomra vágott vöröshag... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.08 16:37
|
|
|
|
|
|
Szüreti töltött pulyka.
|
Hámozzuk meg a körtét és az almát, szedjük ki a magházát, és kockázzuk fel. Olvasszuk fel a vajat, futtassuk meg rajta a felko... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.08 16:28
|
|
|
|
|
|
Karinthy-szelet
|
Tészta elkészítése:
Vajat habosra keverjük, folytonos keverés közben hozzáadjuk a cukrot, az olvasztott csokoládét és egyenként... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.21 21:23
|
|
|
|
|
|
Vörösboros őzpörkölt.
|
A zsírban aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom az inaitól megtisztított, felkockázott szarvast. Só... |
2 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.17 06:01
|
|
|
|
|
|
|