|
Jénaiban sült csirkeszárny
|
Egy régebbi, hagyományos módszerrel is süthetünk úgy csirkeszárnyat, mintha a grillben készülne.
Csupán fedeles, kétrészes... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.05 08:02
|
|
|
|
|
|
Csuka-tormamártással-
|
A csukát gondosan megtisztítjuk. A friss tormát meghámozzuk, lereszeljük.
A halat egészben, a fejével együtt, annyi vízben... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.03 17:46
|
|
|
|
|
|
Bácskai gombásrizs!
|
Először megpároljuk a rizst. Amíg fő, a felaprított hagymát olajon üvegesre dinszteljük. A paprikát csíkokra vágjuk, majd a hag... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.28 14:25
|
|
|
|
|
|
Cukkíni töltve
|
A cukkinit megmostam, meghámoztam, és sózva állni hagytam.
Az egy bögre rizst jól megmostam, és dupla annyi vízzel felöntöttem... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.27 06:22
|
|
|
|
|
|
Mexikói rizses csirke...
|
Olajon üvegesre dinszteljük a finomra vágott hagymát. A tűzről levéve belekeverjük a köményt és az erős paprikát. Visszatéve ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.26 13:03
|
|
|
|
|
|
Királyhalom !
|
Elkészitése:
A rizst szokásos módón megpárolom,a hagymát karikára vágom,a húsból kis érméket vágok és sózom borsozom.
A kápos... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.21 14:50
|
|
|
|
|
|
Sonkaleves...
|
A megfőzött és leszűrt sonka levét felforralom. 1 marék rizst puhára /de nem túl puhára/ benne megfőzök.
2 tojássárgáját e... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 18:16
|
|
|
|
|
|
Káposztás batyu...
|
A káposzta nagyobb leveleit levesszük, leforrázzuk, majd kihűtjük.
A maradék káposztát lereszeljük, 10 dkg zsírban megdinszt... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.12 08:22
|
|
|
|
|
|
|