|
Csuka tormamártással
|
A csukát gondosan megtisztítjuk,A friss tormát meghámozzuk és lereszeljük.
A halat egészben a fejével együtt annyi vízben,hog... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.23 14:52
|
|
|
|
|
|
Hentes tokány
|
A hagymát apróra a húst,szalonnát,sonkát,csem egeuborkát vékony csíkokra vágom. A szalonnát kipirítom,hozzáadom a hagymát és meg... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
viragbaba
2013.12.20 19:29
|
|
|
|
|
|
Resztelt máj rizzsel
|
A hagymát felvágjuk, majd zsíron, üvegesre pirítjuk. A csíkokra vágott májat rárakjuk a hagymára, egy kicsit pirítjuk és vizet ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bejusss
2013.12.13 17:18
|
|
|
|
|
|
Póréhagymás rizottó gombával
|
Alaplevet készítek a Zöldségleves-kockából. A póréhagymát meg tisztítom és karikákra vágom.
Egy serpenyőben felolvasztok 2 ka... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
feedivion
2013.12.10 15:44
|
|
|
|
|
|
Kínai csirkeszárny
|
Pirítsuk meg a csirkeszárnyakat az olajon
Vágjuk fel a hagymát és zöldhagymát, de a zöld részét tegyük félre későbbre. Adjuk a... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
sz-andi
2013.11.27 16:45
|
|
|
|
|
|
Páratlan töltött alma
|
Az almákat elfelezzük,a magházat kiemeljük és az alma húsát karalábévájóval kiszedjük úgy,hogy 1 cm vastag fala maradjon
Citro... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.26 10:34
|
|
|
|
|
|
Citromos-csirkés rizsleves
|
Rutinosan főzzünk egy nagy adag csirkelevest, lényeg, hogy a csirkemell ne maradjon ki belőle. A megszokott zeller, petrezselye... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
niki74
2013.11.24 20:33
|
|
|
|
|
|
Káposztás kísértés
|
A rizst megfőzzük ételízesítős vízben.Átmossuk a savanyú káposztát,majd nagyon apróra vágjuk:Felkockázzuk a vöröshagymát.A tojá... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.24 19:50
|
|
|
|
|
|
|