|
Zöldpaszulycsorba
|
megpucoljuk és felvágjuk a zöldségeket
a hagymát egészben hagyjuk, meglyukasztgatjuk
a paszulyt a hagymával kevés sóval felte... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:11
|
|
|
|
|
|
A legfinomabb Szilvás Gombóc
|
A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és kifőzzük.
Leszűrjük, összetörjük, hagyjuk kicsit kihűlni. Félbevágjuk, és kimagozzuk ... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
biga26
2016.08.03 22:28
|
|
|
|
|
|
Sáfrányos karfiolleves
|
A tejet az alaplével, és egy csipet sáfránnyal felforraljuk. Sózzuk-borsozzuk.
Közben a karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk é... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
feviroza
2015.08.04 13:21
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos kacsaragu leves
|
Lépés 1
A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük. A húsát kockára vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk. A füst... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
feviroza
2015.06.26 10:45
|
|
|
|
|
|
Oldalas mézes-mustáros pácban
|
Forraljunk fel vizet sóval, egész borssal és babérlevéllel. Ebben az alaplében főzzük puhára az oldalast (kb. 1 órát). Csepegte... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.22 18:46
|
|
|
|
|
|
Pikáns csirkeragu
|
A húst alaposan megmossuk, majd felcsíkozzuk.
A kétféle hagymát apróra reszeljük és hozzáadjuk a mézet, a mustárt, a taco szós... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.20 19:12
|
|
|
|
|
|
Medvehagymás omlett kucsmagombával
|
Készítsük elő a hozzávalókat. A kucsmagombát alaposan mossuk meg, a nagyobbakat vágjuk félbe hosszában.
Verjük fel a tojásokat... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.18 18:58
|
|
|
|
|
|
Sült csirkemell őszibarackos salátával
|
A lila hagymát vágjuk vékony szeletekre, picit sózzuk, tegyük félre. A dióbelet vágjuk durvára, zsiradék nélkül „szárazon” pirí... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.15 19:09
|
|
|
|
|
|
|