|
Lecsós rakott hús
|
A húst megsózom, befűszerezem - csirkemellhez tehetünk kakukkfüvet, sertéscombhoz pedig a majorannát részesítsük előnyben!
A k... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
birann
2013.07.25 13:53
|
|
|
|
|
|
Bakonyi betyárleves
|
Kevés olajon megdinsztelem a hagymát, majd ráteszem a füstölt szalonnát, rá a húst és fehéredésig pirítom. Ezután megszóróm pir... |
2 komment
|
10 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 08:23
|
|
|
|
|
|
Székelygulyás
|
A káposztát kevés sós vízben a babérlevéllel párold puhára.
(Ha túl sok leve marad, szűrd le.) A pörkölt levébe főzd bele az ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 07:59
|
|
|
|
|
|
Mentás ragu sült burgonyával !
|
A húst apró kockákra felvágom ,a serpenyőben melegített olajban kb: 10 percig pirítom , párolom .
Ezután adom hozzá az apríto... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2013.01.29 22:31
|
|
|
|
|
|
Zöldségeshús !
|
A szalonnát kisebb darabokra felvágom és egy serpenyőben kiolvasztom .
Ráteszem a húsdarabokat és az őrölt koriandert, elkever... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2012.11.23 22:06
|
|
|
|
|
|
Gesztenyés pulyka.
|
A zsemlét beáztatjuk a tejbe. A gesztenyét megfőzzük, megtisztítjuk és áttörjük. Az így előkészített gesztenyemasszázhoz hozz... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.10 21:07
|
|
|
|
|
|
Színes -töltött - sertés szelet.
|
Első lépésben a 12 szelet sertéscombot klopfoljuk ki, hogy közepesen nagy szeleteket kapjunk, tegyük félre.
A sütőt 200 fok... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.06 13:25
|
|
|
|
|
|
Banános sertésragu
|
A húst és a vöröshagymát a szokásosnál nagyobb kockára vágjuk.A paradicsomot,és a banánt felszeleteljük.A húst a forró olajon j... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.09.12 08:45
|
|
|
|
|
|
Bakonyi rőzse.
|
A füstölt szalonnát szeletekre vágom, centiméterenként bevagdalom és kevés olajon kisütöm. 2 hagymát vastag szeletekre vágok,... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.23 19:20
|
|
|
|
|
|
Wokban sült sertés csíkok.
|
A wokot jól felforrósítjuk, beletesszük az olajat, a fűszervajat, és ismét felforrósítjuk. Kisebb adagokban gyorsan átforgatv... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.07 13:31
|
|
|
|
|
|
|