|
Sajtosgaluska (Aus Bayern)
|
A vöröshagymát kevés olajon meg dinszteljük (üvegesre).
Hozzá tesszük a galuskát ha a galuska átforrósodott
megszórjuk a resz... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
kotta70
2012.04.16 21:43
|
|
|
|
|
|
Tejfölös gombapaprikás
|
A hagymát egészen finomra vágjuk és megdinszteljük az olajon. Lehintjük a pirospaprikával, felengedjük egy kevés vízzel, hozzáa... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 19:33
|
|
|
|
|
|
Csirkeraguleves
|
A megtisztított zöldségeket apró kockákra vágjuk, a húst kisebb darabokra.
A zöldségeket 1 ek olajon megfuttatjuk, rádobjuk a ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.17 20:26
|
|
|
|
|
|
Magyaros gombócleves
|
A krumplit kockára vágjuk, és ételízesítős vízben puhára főzzük. Majd egy edénybe leszűrjük, hűlni hagyjuk. A vöröshagymát apró... |
1 komment
|
39 ember kedveli
|
xamada
2012.03.02 09:46
|
|
|
|
|
|
Barackos csirkemell rozmaringos fánkkal
|
A fánkhoz a krumplit meghámozzuk, megmossuk majd kockára vágva enyhén sós vízben megfőzzük. Összetörjük és hagyjuk kihűlni. Az ... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
cocco
2012.02.17 16:48
|
|
|
|
|
|
Pirított őzmáj-újhagymával
|
Az őzmájat vékony szeletekre vágjuk és fokhagymás tejbe áztatjuk néhány órára. Az így bepácolt májszeleteket lecsepegtetjük, ma... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 09:51
|
|
|
|
|
|
Mazsola leves
|
A mazsolát este jól megmossuk, majd beáztatjuk éjszakára.
A csirkeaprólékot megtisztítjuk, megmossuk. A mazsolát egy fazék víz... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
laci50
2012.02.07 08:14
|
|
|
|
|
|
Alföldi vargabéles...
|
A tésztához a liszthez kavarjuk a sütőport, majd elmorzsoljuk benne a margarint. Ezután a többi hozzávalóval együtt összegy... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.29 16:56
|
|
|
|
|
|
Vilmoskörte-leves-
|
Egy nagyobb fazékban vizet forralunk a fűszerekkel együtt. A meghámozott és négybe vágott körtét beletesszük.
Félpuhára fő... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.27 14:02
|
|
|
|
|
|
|