|
Ünnepi kalács húsvétra
|
A lisztet egy nagy keverőtálba szitáljuk, hozzáadjuk a tojást és a vajat. A tejet meglangyosítjuk, belemorzsoljuk az élesztőt, m... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.03.26 08:31
|
|
|
|
|
|
Banános sertésragu
|
A húst és a vöröshagymát a szokásosnál nagyobb kockára vágjuk.A paradicsomot,és a banánt felszeleteljük.A húst a forró olajon jó... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.09.12 08:45
|
|
|
|
|
|
Az eredeti Bohém csemege.
|
1. A csokoládét a piskótához finomra vágjuk, majd összekeverjük a darált dióval, a kakaóporral, valamint a liszttel.
2. A t... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.18 12:43
|
|
|
|
|
|
Boros-káposztás pogácsa
|
A káposztát lereszeljük, kissé sózzuk, állni hagyjuk, majd kicsavarva nagyobb lábasban az olajon puhára dinszteljük, s a végén m... |
1 komment
|
17 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.17 11:30
|
|
|
|
|
|
Csülök sonka
|
1.Az alaposan szőrtelenített, perzselt csülköt, mosás után feltesszük főni bő vízben.
2. A szemesborst, a babérleveleket, vörös... |
1 komment
|
16 ember kedveli
|
alex58
2012.02.16 13:19
|
|
|
|
|
|
Hartyányi krémes
|
A lisztet,a margarint,a porcukrot,a sütőport,a kakaóport,a tojást és a tejet jól összegyúrom.Sütőlemezen két egyforma lapot sütö... |
1 komment
|
35 ember kedveli
|
gigi55
2012.02.14 23:09
|
|
|
|
|
|
Csülökpörkölt bográcsban
|
A húst felkockázzuk, a csontot is kettévágjuk, megmossuk. A bőrkét is beleszeljük a zsírosával együtt, de nagyobb darabokra, h... |
1 komment
|
16 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.07 16:17
|
|
|
|
|
|
Lecsós pacal bográcsba
|
A zsíron megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát és a fokhagymát, rátesszük a felcsíkozott pacalt, meghintjük és elkeverjük a ... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.07 16:06
|
|
|
|
|
|
Káposztás bableves csülökkel
|
A babot és a csülköt előző este beáztatjuk.
Másnap a csülköt feltesszük főni, később, amikor a csülök már puhulni kezd, hozzá... |
1 komment
|
25 ember kedveli
|
laci50
2012.02.07 08:41
|
|
|
|
|
|
Almás kacsasült...
|
Egy egész pecsenyekacsát jól megtisztítunk és megmosunk. Lesózzuk, és 1-2 órát állni hagyjuk. Beáztatjuk a római tálat fél órá... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 13:29
|
|
|
|
|
|
|