Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hússzeleteket megsózzuk,meglisztezzük,a zsírban elősütjük,és félretesszük.A visszamaradt zsírban megdinszteljük az apróra vágott hagymát,megpaprikázzuk,hoz záadjuk a fokhagymát,a köménymagot,majd a hússzeleteket,és kevés vízzel locsolgatva,puhára pároljuk A füstölt húst megfőzzük,összekeverjük a savanyú káposztával,és puhára pároljuk. Ezután belekeverjük a tejfölt,tetejét megrakjuk a köményes hússzeletekkel ,és jól átforrósítjuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Én őrölt köménymagot használok.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.20 13:09
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hússzeleteket megsózzuk, zsírban elősütjük, visszamaradt zsírban, apróra vágott, füstölt húst, savanyú káposztával, köményes hússzeletekkel, hússzeletekkel, megpaprikázzuk, megdinszteljük, hússzeleteket, meglisztezzük, hússzeleteket, Hajdúkáposzta, összekeverjük, átforrósítjuk, belekeverjük, félretesszük, visszamaradt, köménymagot, köménymagot, locsolgatva, káposztával, sertéstarja, fokhagymát, hozzáadjuk, megfőzzük, elősütjük, megsózzuk, csipetnyi, fokhagyma, köménymag, használok, savanyú káposzta, gerezd fokhagyma, szelet sertéstarja, füstölt tarja, hagyma kiskanál köménymag, evőkanál zsír, evőkanál liszt, csipetnyi piros paprika, bors, tejföl,
|
|
|
|
|
Kovász
|
1 komment
|
19 ember kedveli
|
|
|
|
|
|