Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tarhonyát kevés olajon arany barnára pirítom majd felöntjük 2,5x-es sós forró vízzel és készre párolom. A húst kiklopfolom, grillfűszerrel megszórom. Kevés olajon szép pirosra sütöm. A paprikát, paradicsomot és a vöröshagymát felkarikázom. A szalonnát apró kockára vágom. A szalonnát kipirítom, ráteszem a hagymát és megfonnyasztom. Hozzáadom a paprikát, paradicsomot, sózom és rászórom a pirospaprikát. 15-20 perc alatt készre párolom. Tálalásnál a lecsót a húsra szedem és tarhonyával kínálom. Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
amentida
2013.12.14 18:59
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tarhonyát kevés, húst kiklopfolom, vöröshagymát felkarikázom, szalonnát apró, szalonnát kipirítom, húsra szedem, grillfűszerrel, megfonnyasztom, pirospaprikát, felkarikázom, vöröshagymát, paradicsomot, paradicsomot, pirospaprika, tarhonyával, tarhonyával, vöröshagyma, sertéskaraj, sertésborda, kiklopfolom, csontozott, Tálalásnál, kávéskanál, paradicsom, megszórom, Hozzáadom, szalonnát, felöntjük, kipirítom, szalonnát, tarhonyát, paprikát, paprika, paradicsom, hegyes erős paprika, vöröshagyma, füstölt szalonna, kávéskanál, kevés fűszersó, pirospaprika, tarhonya, kevés étolaj,
|
|
|
|
|
Tócsni
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
|
|
|
|
|