|
Disznótoros káposztaleves
|
A húst kockákra vágjuk,és egy liter sós vízben feltesszük főni.A savanyú ,káposztát sós vízben jól kimossuk,és annyi vízben ame... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.15 06:15
|
|
|
|
|
|
Vargányaleves vajgaluskával
|
A zöldségeket kis kockákra a hagymákat finomra aprítjuk. A forró olajban a zöldségeket a vöröshagymával pár percig dinszteljük,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.12 13:19
|
|
|
|
|
|
Gombás korhelyleves
|
Az apróra vágott hagymát olajon megpirítjuk,erre tesszük a kockára felvágott húst.Megszórjuk pirospaprikával,összekever jük,majd... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.06 18:32
|
|
|
|
|
|
Bakonyi szelet
|
A húst szeletekre vágjuk és jól kiklopfoljuk. Sózzuk és lisztbe forgatjuk, majd halványra megsütjük. Zsírban megpároljuk az apr... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
hornoke
2013.12.21 23:21
|
|
|
|
|
|
Lecsós csirkecomb
|
A szalonnát egy serpenyőben, zsírjára sütjük. A szalonnadarabokat kiszedjük és a helyére tesszük a sóval, borssal, majorannával... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
hornoke
2013.12.14 18:27
|
|
|
|
|
|
Borsóleves pirospaprikával
|
Pici olajon a zöldséget és a borsót megdinsztelem, kb 5 percig lassú lángon. Levéve a tűzről, a 4 evőkanál pirospaprikát és az ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kunattilane
2013.12.09 16:41
|
|
|
|
|
|
Krumplis tészta
|
Egy serpenyőben a hagymát a forró olajon megdinszteljük, megszórjuk pirospaprikával, ráöntjük a megtisztított, kockázott krumpl... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
balabala63
2013.12.03 13:37
|
|
|
|
|
|
Lecsó paradicsomlével
|
Felhevített olajon, megpirítom a hagymát. Leveszem a tűzről és egy csapott evőkanál pirospaprikával elkeverem. Hozzáadom a felv... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
patakigigi
2013.11.30 10:48
|
|
|
|
|
|
Rakott zöldbab
|
A füstölt szalonnát apróra vágjuk, üvegesre hevítjük. Az apróra vágott vöröshagymát a szalonnazsíron megpirítjuk, beletesszük a... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
feedivion
2013.11.28 14:56
|
|
|
|
|
|
Tarhonya leves paprikával
|
3 evőkanál olajat megforrósítunk, majd ráöntjük a tarhonyát. Állandó keverés közben, szép barnára pirítjuk, de vigyázzunk, hogy... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
amentida
2013.11.26 11:08
|
|
|
|
|
|
|