|
Bigos
|
A szalonnát apró kockára vágva kiolvasztjuk,majd át sütjük rajta a nagyobb kockára vágott húst.A finomra vágott hagymát hozzáad... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
edesangyal
2012.08.25 20:34
|
|
|
|
|
|
Podlupka
|
A rizst leöntjük annyi vízzel,hogy ellepje,és addig forraljuk,amíg a nedvességet magába nem szívja.Ezután a darált hússal, a to... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
edesangyal
2012.08.25 20:20
|
|
|
|
|
|
Tiszai halászlé-bográcsban-
|
Először is tüzet gyújtunk, majd elkészítjük az alaplevet. A zsíron megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát, majd hozzáad... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.16 14:42
|
|
|
|
|
|
Különleges sült csirkecomb
|
Közepes nagyságú tepsibe 8-10 csirkecombot rakunk.A közepére 1 fej vöröshagymát ültetünk.A tepsi négy sarkába 1-1 tyúkhúslevesk... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.08.11 08:36
|
|
|
|
|
|
Paradicsomos paprikás krumpli
|
Az olajon vagy zsiradékon megpárolom az apróra vágott hagymát. Rátaszem a virslit, egy kicsit átsütöm. Mikor ez megvan lehúzom ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
astrea
2012.04.12 20:15
|
|
|
|
|
|
Laktató burgonya
|
A megmosott, meghámozott burgonyákat fél centinként félig bevagdossuk egy éles késsel. Magas falú tepsibe pakolgatjuk őket szor... |
0 komment
|
29 ember kedveli
|
katalintom
2012.03.20 09:35
|
|
|
|
|
|
Zöldborsós szelet
|
A csirkemelleket lisztbe forgattam és erős tűzön elősütöttem.
A felesleges olajt leöntöttem.
Mikor minden szelet megsült, az ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
mildiko50
2012.03.01 06:39
|
|
|
|
|
|
fűszeres gombaleves
|
Felvágjuk a gombát, a répát, a zöldséget (én úgy szoktam, hogy a szálakat négybe vágom, mivel apróbb darabok, így gyorsabba... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ginger19900123
2012.02.29 13:17
|
|
|
|
|
|
Csángó gulyás !
|
A húst kockákra vágom. A felhevített olajon üvegesre piritom a megtisztított és apróra vágott vöröshagymát, majd a tűzről lehúz... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.25 13:10
|
|
|
|
|
|
Csülökpörkölt bográcsban
|
A húst felkockázzuk, a csontot is kettévágjuk, megmossuk. A bőrkét is beleszeljük a zsírosával együtt, de nagyobb darabokra, ... |
1 komment
|
16 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.07 16:17
|
|
|
|
|
|
|