|
Babos palacsinta
|
a hagymát megpucoljuk, beáztatjuk a vörös babot, és a serpenyőben kis szalonnakockákat olvasztunk. A kisült zsírban aztán megpi... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.15 20:24
|
|
|
|
|
|
Zöldborsós tokány
|
A húst apró kockára,a vöröshagymát és a petrezselymet finomra vágjuk. A burgonyát megtisztítjuk,sós vízben megfőzzük.
A hagy... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
alex58
2012.01.14 10:56
|
|
|
|
|
|
Császármorzsa...
|
A mazsolát langyos vízben megmossuk, leszűrjük, és meglocsoljuk2- 3 evőkanál rummal. A tojásokat kettéválasztjuk.
A liszte... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 12:57
|
|
|
|
|
|
Brassói apró pecsenye...
|
A húst leöblítjük, szárazra töröljük, és kb. 1-2 cm széles, 4-5 cm hosszú csíkokra felvágjuk. A szalonnát gyufaszál vékonyság... |
1 komment
|
73 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 12:34
|
|
|
|
|
|
Angyalok csókja (kávékülönlegesség)
|
Egy max. 1,5 dl űrtartalmú margaritás (talpas, ipszilon alakú) pohár aljára 2 cl kávélikőr töltünk, melyre bárkanál segítségéve... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.10 13:21
|
|
|
|
|
|
Karibi kávé
|
Az erős kávét tej helyett kókusztejjel öntsük fel, és bőven adagoljunk hozzá cukrot.
A tetejét díszítsük tejszínhabbal és kók... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.10 13:16
|
|
|
|
|
|
Részeg Izidor
|
A tésztához a vajat, a porcukrot, kevés sütőport és a tojássárgákat habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kakaót, a darált diót, ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.10 09:57
|
|
|
|
|
|
Gyros tál egyszerűen
|
A csirkemellet felcsíkozzuk, majd alaposan elkeverjük a gyros fűszerrel, kis sót még elbír lehet hozzá tenni. Kenjük meg egy ki... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
ficzek1
2012.01.09 21:06
|
|
|
|
|
|
Amerikai citromos szelet
|
Első lépésként melegítsük elő a sütőt 170C-ra.
A vajat tegyük fagyasztóba, legyen kemény és nagyon hideg, így könnyen le tudju... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 14:08
|
|
|
|
|
|
Velős pirítós...
|
A hagymát megdinszteljük a zsírban, majd rárakjuk a velőt. Sózzuk, borsozzuk, és erős tűzön alaposan lepirítjuk. Ha szükséges,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.04 08:35
|
|
|
|
|
|
|