|
málnás tiramisu
|
A málnát (kb.15 dkg lehetett) egy edénybe tenni és felönteni 2 dl vízzel. Ízlés szerinti mennyiségű cukrot tenni bele, és egy f... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
vsziszi1999
2013.06.16 18:09
|
|
|
|
|
|
Csülkös krumplileves
|
A csülköt előző este hideg vízben beáztatjuk. Másnap apró kockákra vágjuk. A zöldséget megtisztítjuk és felkarikázzuk, a burgon... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.02 06:49
|
|
|
|
|
|
Sonkagulyás
|
A zsírt, egy fazékban felforrósítjuk, majd üvegesre fonnyasztjuk rajta a megtisztított, és finomra metélt vöröshagymát. A tűzrő... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.02 06:10
|
|
|
|
|
|
Darálthúsból-Pásztor pite
|
A serpenyőt felforrósítom, amikor már füstöl, beleöntöm az olajat, majd a darált húst (50dkg) és addig pirítom, amíg szint nem ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.16 22:30
|
|
|
|
|
|
Sárgaborsó tócsni
|
Előző este áztassuk be a borsót.
Másnap turmixoljuk szét vízzel, de csak annyival, hogy mixereleni lehessen.
Ma... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.09 12:20
|
|
|
|
|
|
Sárgaborsó főzelék füstölt oldalassal
|
A sárgaborsót előző este hideg vízbe beáztatjuk.Az oldalast a csontok mentén feldaraboljuk.A beáztatott borsót és a füstölt old... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.05 21:36
|
|
|
|
|
|
Hagymás bab
|
A babot előző este beáztatjuk. Majd felrakjuk főni, hozzáadjuk a bazsalikomot, és félig megfőzzük. Leszűrjük és a levét félrera... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
tbtl0110
2013.01.01 19:54
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsacomb
|
Az egész kacsát feldaraboljuk, majd a zsírosabb, bőrös részeket lefejtjük, egy serpenyőben - pici vizet aláöntve - kisütjük (íg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
buki1298
2012.12.18 15:58
|
|
|
|
|
|
Csülkös Bableves Update 100
|
Aki nem rendelkezik egy termetes leveses fazékkal az leülhet 1-es.
ugyanis ez nem gyerek adag lesz. :-)
Előkészítés:
A szá... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
gzax
2012.12.11 20:15
|
|
|
|
|
|
Tatár beefsteak vegetáriánusoknak.
|
A sárgarépát gyümölcscentrifugában kicentrifugázzuk. A lére nem lesz szükségünk, csak a répamasszára. A masszát egy tálba tes... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.07 21:24
|
|
|
|
|
|
|