|
Fokhagymás sertéssült zöldségekkel
|
A húst vágjuk fel nagyobb kockákra.A zöldségeket daraboljuk fel vastagabbra.A bacont vágjuk kisebb kockákra.A feldarabolt zölds... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.27 10:29
|
|
|
|
|
|
Baconös fokhagymakrémleves cipóban
|
A bacont apró kockákra daraboljuk, majd jó ropogósra sütjük. Egy keveset kiveszünk belőle, ezt fogjuk majd díszítéshez ha... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
bozso35
2013.10.27 09:05
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A sólet legelső szabálya, hogy csak sok emberre érdemes főzni. Kevés sólet nem sólet. Amit most leírok, legalább nyolc emberre ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
andrash11
2013.10.13 23:07
|
|
|
|
|
|
Reszelt tészta öregen / gombóta /
|
A hagymát megdinszteljük 2 kanál olajon vagy zsíron.Bele rakjuk az őrölt paprikát a fehér paprikát az apróra vágott burgonyát p... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
beboka
2013.10.10 22:30
|
|
|
|
|
|
Őzcomb Vadas ragu módra
|
A zöldséget és a hagymát összevágjuk. Olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, borsot, sót, babérlevelet és készre pároljuk.... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
projo2
2013.09.02 16:11
|
|
|
|
|
|
Márton-napi libasült
|
Bekapcsoljuk a sütőt 170 fokra.
A fűszereket jól elkeverjük az olajban.
A megtisztított és szárazra törölt comb... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.23 17:47
|
|
|
|
|
|
Kacsamell zöldségágyon
|
A melleket besózzuk és egy kicsit állni hagyjuk.
Egy serpenyőbe pici kacsazsírt teszünk, majd a bőrös felével lefelé belehel... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.18 15:58
|
|
|
|
|
|
Göngyölt hús
|
A hússzeleteket kiklopfoljuk, megszórjuk sóval, borssal. (A sózással vigyázzunk, ha sós sonkát használunk!) Egy-egy hússzeletet... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
birann
2013.07.27 14:57
|
|
|
|
|
|
OLASZOS RÁNTOTT SZELET
|
Kevés olajban üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a feldarabolt paradicsomot, sóval, borssal ízesítjük, és ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
birann
2013.07.22 18:16
|
|
|
|
|
|
Keverve sült bárány feketebab mártásban
|
Az erjesztett fekete babot tegyük tálba, öntsük le forrásban lévő vízzel, hagyjuk ázni 20 percig, majd jól csepegtessük le.
Sz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
projo2
2013.06.05 23:18
|
|
|
|
|
|
|