|
Birsalmasajt
|
A birsalmákat alaposan megtisztítjuk, kivágjuk a hibás részeket és egészben feltesszük főni annyi vízben, amennyi ellepi. Főzés... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.12 04:25
|
|
|
|
|
|
Fűszeres flekken-roston sütve...
|
A húst kissé kiverjük, és a szeletek szélét bevagdossuk, nehogy sütés közben összeugorjanak. A sót, a borsot, a Piros Aranyat... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 16:46
|
|
|
|
|
|
Holland almatorta
|
A lisztet elkeverem a sütőporral, majd hozzáadom a cukrot és a sót. Elmorzsolom benne a vajat és hozzáadom az elkevert tojást. ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 13:47
|
|
|
|
|
|
Göngyölt karaj
|
A húst hosszú pengéjű éles késsel csigavonalban úgy vágom fel, hogy jó nagy húslapot kapjak. Megsózom, megborsozom. Elosztom ra... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 16:58
|
|
|
|
|
|
Diós sült alma...
|
Az almák magházát eltávolítjuk, majd mindegyiket 4 szeletre vágunk. Kevés fahéjjal ízesítjük.
Ezután a szeleteket megkenj... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.29 14:54
|
|
|
|
|
|
|