|
Vörösboros őzpörkölt.
|
A zsírban aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom az inaitól megtisztított, felkockázott szarvast. S... |
2 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.17 06:01
|
|
|
|
|
|
Tiszai halászlé-bográcsban-
|
Először is tüzet gyújtunk, majd elkészítjük az alaplevet. A zsíron megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát, majd hozzáad... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.16 14:42
|
|
|
|
|
|
Egres leves
|
Két liter vízbe megtisztított,megmosott egrest teszünk.Csipet sóval és 4 evőkanál cukorral felforraljuk.Ízesítésnek finomra v... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.08.11 09:23
|
|
|
|
|
|
Meggyes-ribizlis-mákos lepény
|
Egy 28x35 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, vagy kivajazunk, kilisztezünk. Én jobban szeretem a sütőpapíros megoldást, és ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
hooligans007
2012.07.11 22:07
|
|
|
|
|
|
Párizsi hagyma leves.
|
A hagymát megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, majd egy lábosban vajon megfonnyasztjuk.
Borral és az erőlevessel felöntj... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.28 13:46
|
|
|
|
|
|
Sajtos húspogácsa
|
Kávéskanálnyi olajban pároljuk üvegesre a megtisztított és apró kockákra vágott hagymát és petrezselymet. Tegyük félre és hagyj... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
gica199007
2012.06.26 17:41
|
|
|
|
|
|
Csicseriborsó fasírt
|
A csicseriborsót egy éjszakán át hideg vízben áztatjuk. Másnap friss vízben tesszük fel főni. Mellédobjuk az egyik fej, megtisz... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.15 09:01
|
|
|
|
|
|
Cigánypecsenye.
|
A bőrös szalonnából szeleteket vágunk, majd a szeleteket úgy vágjuk be, hogy a bőr egyben maradjon, és a vágások fél cm-re kö... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.13 16:29
|
|
|
|
|
|
BURGONYAKRÉM LEVES
|
A megtisztított burgonyát kis kockákra vágom. A megtisztított hagymát is felkockázom. Hideg vízben teszem fel főni. Sózom és bo... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
jerboa
2012.06.12 20:50
|
|
|
|
|
|
Csípős-pikáns csirkeszárnyak.
|
A páchoz összekeverjük a hozzávalókat, majd a megtisztított, megpörkölt csirkeszárnyakat egyenként alaposan megkenjük vele, m... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.23 05:07
|
|
|
|
|
|
|