|
Őzcomb Vadas ragu módra
|
A zöldséget és a hagymát összevágjuk. Olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, borsot, sót, babérlevelet és készre pároljuk.... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
projo2
2013.09.02 16:11
|
|
|
|
|
|
Babos pacalpörkölt
|
A pacalt megtisztítjuk, többször váltott hideg vízben kiáztatjuk, majd lábasba rakjuk, és annyi vizet öntünk rá, amennyi elle... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
berta69
2013.09.02 13:56
|
|
|
|
|
|
Tejszínes-gombás csirkeragu
|
A felaprított hagymát,zöldpaprikát és sárgarépát kevés olajon meg-dinszteljük, hozzá adjuk a csíkokra vágott húst, valamint a f... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.08.29 11:21
|
|
|
|
|
|
Zöldséges erőleves
|
Tetszés szerint feldaraboljuk a megtisztított sárga- és fehérrépát, majd olajon addig dinszteljük, amíg az olaj át nem veszi a ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.16 22:28
|
|
|
|
|
|
Csirkecomb répával, hagymával !
|
Az apróra felvágott hagymát és a felkarikázott répát kevés olajon megpirítom .
Beleteszem a combokat is, azt is mindkét olda... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ibolya58
2013.08.12 14:31
|
|
|
|
|
|
Holstein szelet picit másként
|
A hússzeletet kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, lisztbe mártjuk, és kevés olajon mindkét oldalát elősütjük, közben villával jól ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
nagyzoltan69
2013.08.08 13:22
|
|
|
|
|
|
Csikós tokány
|
Az olajon megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, elkeverjük benne a piros paprikát és beletesszük a kisujjnyi hosszúságúra és késh... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
birann
2013.08.06 12:56
|
|
|
|
|
|
Zöldséges csirkeragu
|
A csirkemelleket vágd csíkokra, és sózd be, majd hagyd egy kicsit pihenni. A vöröshagymát pucold meg és kockázd fel. A zöldsége... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
kismarton55
2013.07.31 21:46
|
|
|
|
|
|
Göngyölt hús
|
A hússzeleteket kiklopfoljuk, megszórjuk sóval, borssal. (A sózással vigyázzunk, ha sós sonkát használunk!) Egy-egy hússzeletet... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
birann
2013.07.27 14:57
|
|
|
|
|
|
BAKONYI SERTÉSSZELET
|
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk.
Egy lábasban kis olajat melegítünk, a hússzeletek mindkét oldalát megpir... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
birann
2013.07.27 14:48
|
|
|
|
|
|
|