|
Sarkadi pecsenye!
|
A karajt 4 egyforma szeletre vágom fel, kissé besózom.
Egy serpenyőben felolvasztom a vajat a szeleteket elősütöm.
Ez kb: 3-... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.19 13:31
|
|
|
|
|
|
Szarvas tallérok gombával
|
A húst lisztbe forgatom, majd olajon mind két oldalát megsütöm, hozzáadom a hagymát,a zúzott fokhagymát,a gombákat,majd együtt ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
granared
2012.04.18 15:33
|
|
|
|
|
|
Sajtos brokkolikrémleves
|
A brokkoli rózsáit leszedjük és megmossuk. Ha kell, a szárakat meghámozzuk, felszeleteljük. A burgonyát megmossuk, meghámozzuk,... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
astrea
2012.04.17 12:52
|
|
|
|
|
|
Mandulás minikuglóf sárgabaracköntettel
|
A kéz meleg vajat a cukorral,a vaníliás cukorral és a tojások sárgájával krémmé keverjük.Hozzáadjuk a sót és a mandulaaromát.A ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
angela86
2012.04.16 18:17
|
|
|
|
|
|
Brassói tócsni !
|
A szalonnát vékony szeletekre vágom és egy serpenyőben megsütöm.Hozzáadom a szeletekre vágott hagymát és együtt pirítom addig ... |
1 komment
|
25 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.16 22:55
|
|
|
|
|
|
Palóc tekercs !
|
A reszelt burgonyát, sót, tojást,fokhagymát és a lisztet jól összekeverem.
A sajtot villával összetöröm majd a tejföllel alapo... |
0 komment
|
44 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.14 20:30
|
|
|
|
|
|
Egyszerű krumplis tészta
|
Egy nagyobb serpenyőben a vöröshagymát forró zsiradékban megfonnyasztom, meghintem pirospaprikával, beleöntöm a krumplikockákat... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
astrea
2012.04.14 10:47
|
|
|
|
|
|
Paradicsomos paprikás krumpli
|
Az olajon vagy zsiradékon megpárolom az apróra vágott hagymát. Rátaszem a virslit, egy kicsit átsütöm. Mikor ez megvan lehúzom ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
astrea
2012.04.12 20:15
|
|
|
|
|
|
Gőzgombóc
|
Az élesztőt a langyos tejben a cukorral felfuttatjuk.
A lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a sót, a tojást, a citromhéjat... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.11 00:01
|
|
|
|
|
|
Almás túrótorta
|
Az almákat meghámozzuk, kimagozzuk, tetszés szerinti formájú, kb. 4-5 mm vastag szeletekre vágjuk. Egy vastag falú serpenyőben ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.10 23:53
|
|
|
|
|
|
|
Isler
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
|
|
|
|
|