|
Rakott csirkemell
|
Felszeletem a húst. Az őzgerinc formát kibélelem baconnel úgy, hogy majd a végén vissza tudjam hajtani a húsra.
Leütöm a 3 toj... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
kovacsagi
2012.03.16 23:08
|
|
|
|
|
|
Libaleves pirított májjal
|
A libaaprólékot tisztítsuk meg és hideg vízben tegyük fel főni. Amikor felforr a habját szedjük le, sózzuk és kis lángon 30-40 ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
cocco
2012.02.23 10:57
|
|
|
|
|
|
Raffaello házilag
|
A 60-70 ml vizet felteszem a 8-10 dkg cukorral főni, majd egy tálban a kókuszreszeléket és a tejport összekeverem.
Ha már forr... |
0 komment
|
32 ember kedveli
|
kkelly1964
2012.02.14 10:35
|
|
|
|
|
|
Muflonhúsos pásztorpite
|
A megmosott, megtisztított húst kisebb kockákra vágjuk fel és a jól felhevített mangalica-, vagy libazsíron szépen lepirítjuk... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.11 08:13
|
|
|
|
|
|
Kenyérlángos- tökipompos kicsit másképp
|
Hozzávalókból tésztát dagasztok. Ha szükséges kevés vizet adok még hozzá, de a burgonya is lágyítja a tésztát. Hagyom duplájára... |
0 komment
|
39 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.07 23:03
|
|
|
|
|
|
Jénaiban sült csirkeszárny
|
Egy régebbi, hagyományos módszerrel is süthetünk úgy csirkeszárnyat, mintha a grillben készülne.
Csupán fedeles, kétrészes... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.05 08:02
|
|
|
|
|
|
Ischler
|
A sütőt előmelegítjük 200 C-ra, valamint sütőpapírral lefedünk egy sütőlemezt.A diót nyújtófával minél jobban összetörjük, maj... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.29 23:53
|
|
|
|
|
|
Rakott hús 2
|
A tepsit kiolajozzuk. A krumplit megtisztítjuk, és vékony karikákra vágjuk. Felét a tepsi aljába halmozzuk úgy, hogy takarják e... |
0 komment
|
32 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.28 17:31
|
|
|
|
|
|
Sonkás táska
|
A lisztbe elkeverem a sót és belemorzsolom a margarint.
A tejfölt porcelán bögrébe teszem és mikróban felmelegítem. Belekevere... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ildiildi
2012.01.27 16:16
|
|
|
|
|
|
Sóskaleves buggyantott tojással
|
A vajon megfonnyasztjuk a megmosott, megtisztított
sóskát. Amikor teljesen megpárolódott, megszórjuk a
liszttel, kicsit lepir... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.27 12:51
|
|
|
|
|
|
|