|
Magyaros gombócleves
|
A krumplit kockára vágjuk, és ételízesítős vízben puhára főzzük. Majd egy edénybe leszűrjük, hűlni hagyjuk. A vöröshagymát apró... |
1 komment
|
39 ember kedveli
|
xamada
2012.03.02 09:46
|
|
|
|
|
|
Sajtfánk füstölt sajttal
|
A vizet a sóval, és zsírral felforraljuk, beleszórjuk a lisztet és lassú tűzön addig főzzük,míg a tészta el nem válik az edényt... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibicimama
2012.02.25 15:46
|
|
|
|
|
|
Magvas krumplifánk
|
Az élesztőt morzsoljuk el 1 dl langyos vízben, keverjük el a cukorral, a langyos tejjel és kevés liszttel, majd langyos helyen ... |
2 komment
|
7 ember kedveli
|
cocco
2012.02.19 09:00
|
|
|
|
|
|
Sajtos - tojásos Krumpli
|
A burgonyákat megtisztítjuk, kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük. A megfőtt burgonyákat összetörjük.
A tojásokat is keményr... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
cocco
2012.02.12 04:41
|
|
|
|
|
|
Fűszeres kecskesajt golyók
|
A fetasajtot és a juhtúrót egy villa segítségével összetörjük és jól összekeverjük, majd a hűtőszekrényben hagyjuk ismét megd... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.11 18:02
|
|
|
|
|
|
Krumplis pogácsa
|
A tört, hideg krumlit összekevejük a liszttel és a sóval, beletesszük a hideg zsírt, és összegyúrjuk. 1 órára hűtőbe tesszük, m... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
kormilla
2012.02.11 15:46
|
|
|
|
|
|
Muflonhúsos pásztorpite
|
A megmosott, megtisztított húst kisebb kockákra vágjuk fel és a jól felhevített mangalica-, vagy libazsíron szépen lepirítjuk... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.11 08:13
|
|
|
|
|
|
Kenyértésztában sült-fűszeres vaddisznó
|
Először a tészta alapanyagait (a tojás kivételével, mivel az a sütés előtti lekenéshez való) összekeverjük, kézzel jól kidolg... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 17:33
|
|
|
|
|
|
Avokádókrém
|
Az avokádókat félbevágjuk, magjukat kiemeljük, a gyümölcs belsejét kikaparjuk. Citromlével meglocsoljuk, rúdmixerrel pépesítj... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 17:07
|
|
|
|
|
|
Őzgerinc libamájjal és mézes szedermártással
|
A lehártyázott, megtisztított őzgerincet bepácoljuk egy éjszakára a mustárból, olajból és frissen tört színesborsból készült ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 12:18
|
|
|
|
|
|
|