|
Sonkagulyás
|
A zsírt, egy fazékban felforrósítjuk, majd üvegesre fonnyasztjuk rajta a megtisztított, és finomra metélt vöröshagymát. A tűzrő... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.02 06:10
|
|
|
|
|
|
Köménymagos leves
|
A lisztből és 5 dkg zsírból barnára pirított rántást készítünk, ezután hozzáadjuk a köménymagot és kissé tovább pirítjuk. Majd ... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 17:22
|
|
|
|
|
|
Suhantott leves
|
A zsírban megpároljuk a hagymát, petrezselyem zöldjét, majd hozzáadjuk a lisztet és a pirospaprikát.
Vízzel felengedjük, megsó... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 06:25
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos húsgombóc leves
|
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk. Nagyobb fazékban felhevítjük az étolajat, és üvegesre sütjük benne a hagymát. Közben megti... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 06:06
|
|
|
|
|
|
Olcsó bögrés-mákos
|
Az összetevőket egy tálban összekevertem, és a kizsírozott - kilisztezett tepsiben 200 fokos sütőben/ alul-felül/ kb. 20 percig... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
pozsonyif
2013.02.13 22:12
|
|
|
|
|
|
Fekete-fehér süti
|
A lisztet, a zsiradékot, a cukrot, a vaníliás cukrot, a sót, a tojást és a sütőport gyúrjuk össze, majd felezzük el a tésztát. ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.04 20:35
|
|
|
|
|
|
Téli zöldségleves daragaluskával
|
A zöldségeket és a hagymát aprítom, a fokhagymát összezúzom.
Felhevített zsiradékban magas hőfokon néhány percig dinsztelem ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
anaxor
2013.02.04 13:52
|
|
|
|
|
|
Sonkás - sajtos tekercs
|
A folyékony hozzávalókat meglangyosítjuk, majd hozzáadjuk a többit is, és jól összedolgozzuk, és duplájára kelesztjük.
Amíg ke... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
anaxor
2013.02.01 22:48
|
|
|
|
|
|
Pörkölt gazdagon !
|
A karajt szeletekre felvágom , vegetával fűszerezem és állni hagyom legalább fél órát.
Egy serpenyőben olajat hevítek és a sze... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
ibolya58
2013.01.26 22:02
|
|
|
|
|
|
Az almás palacsinta
|
A 4 almát meghámozom és lereszelem, majd megszórom fahéjjal. kb : 1 teáskanálnyival és elkeverem.
Ezután elkészítem a palacsin... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
gzax
2013.01.22 11:02
|
|
|
|
|
|
|