|
Törökös egytálétel cseréptálban
|
A cserép tálat fél órára vízbe áztatom. Ezután a hozzávalókat rétegezve belerakom az edénybe abban a sorrendben, ahogy fel vanna... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
53ilona
2013.10.13 22:17
|
|
|
|
|
|
Francia hagymás pite
|
A sonkát és a hagymát csíkokra vágjuk, pici olajon megpirítjuk.
A tojásokat felverjük,hozzáadjuk a tejszínt,pici borssal és a z... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
zorsha
2013.10.11 20:51
|
|
|
|
|
|
Őzcomb Vadas ragu módra
|
A zöldséget és a hagymát összevágjuk. Olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, borsot, sót, babérlevelet és készre pároljuk.
... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
projo2
2013.09.02 16:11
|
|
|
|
|
|
Tarhonyás krumpli kolbásszal
|
A kolbászt megfosztjuk a bőrétől. Legegyszerűbb, ha meleg víz alatt leöblítjük, sokkal könnyebb lehúzni a bőrt. Vékonyan felkari... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
projo2
2013.04.19 21:32
|
|
|
|
|
|
Hortobágyi aprópecsenye
|
A sertéshúst metéltre vágjuk. A szalonnát apróra vágjuk, kiolvasztjuk, és ennek zsírjában az apróra vágott vöröshagymát üvegesre... |
0 komment
|
28 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.10 12:30
|
|
|
|
|
|
Jóasszony pecsenyéje
|
A tarját szeleteljük fel és klopfoljuk ki. Sózzuk, borsozzuk meg, majd dörzsöljük be összezúzott fokhagymával.
A szeleteket ken... |
0 komment
|
32 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.07 07:45
|
|
|
|
|
|
Bakonyi sertésszelet
|
A jól kivert szeleteket sózzuk,
borsozzuk, lisztbe mártjuk, és kevés zsíron majdnem puhára sütjük. Ezután a
szeleteket kivessz... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.07 07:29
|
|
|
|
|
|
Olaszos sült burgonya
|
A burgonyákat megmossuk, és héjastul alufóliába csomagolva megsütjük. Ha kihűlt, hosszában kettévágjuk és megpakoljuk sajt, ille... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 12:58
|
|
|
|
|
|
Csülkös krumplileves
|
A csülköt előző este hideg vízben beáztatjuk. Másnap apró kockákra vágjuk. A zöldséget megtisztítjuk és felkarikázzuk, a burgony... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.02 06:49
|
|
|
|
|
|
A tökéletes rántott sajt
|
A trappista sajtot óvatosan, egy vékony kés segítségével szeleteld fel nagyjából 3-4 mm-es csíkokra. A tejet öntsd egy tálba, és... |
3 komment
|
20 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.15 12:31
|
|
|
|
|
|
|