|
Vadas marhahúsból
|
A húsokat sózom.Kotányi Vadak fűszersóval meghintem,majd megkenem mustárral mind a két felét.Kevés olajat öntök egy edénybe,rár... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
csatarivill
2014.02.09 14:34
|
|
|
|
|
|
Balinéz csirkeleves
|
A kókuszolajon megpirítom a hagymákat, majd hozzáadom a babcsírát és megszórom a szárnyas fűszerkeverékkel.
Hozzáadom a darabo... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
cila0628
2014.02.11 17:26
|
|
|
|
|
|
Görög bableves
|
A babot jól megmosom és beáztatom 2 órára, forró vízbe. Ezután, olajban megpárolom az összevágott hagymát, az összenyomott fokha... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.02.13 15:06
|
|
|
|
|
|
Csülkös körömpörkölt
|
A körmöket megtisztítom, a csülköt felkockázom. A hagymát apró kockára vágom. A zsírt felhevítem, a hagymát rajta megpirítom, rá... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
balabala63
2014.04.10 21:46
|
|
|
|
|
|
Vörösboros marhapörkölt
|
A húst, közepes kockákra vágom. Szétnyomom a fokhagymát és kevés olajon megpirítom a vöröshagymával. A lecsepegtetett húst beled... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ildikobezsan
2014.05.08 20:30
|
|
|
|
|
|
Töltött dagadó
|
A dagadót hosszú éles késsel felszúrjuk. A beáztatott és kinyomkodott zsemlékhez hozzáütjük a tojásokat, sóval, borssal és petre... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.03 23:14
|
|
|
|
|
|
Méteres torta
|
A tészta elkészítése:
A hat tojást szétválasztjuk, egyik tálba a sárgáját tesszük, a másikba, egy nagyobb tálba pedig a fehérjé... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.24 14:24
|
|
|
|
|
|
Gesztenyés pulyka
|
A zsemlét beáztatjuk a tejbe.
A gesztenyét megfőzzük, megtisztítjuk és áttörjük.
Az így előkészített gesztenyemasszához hozzáa... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.11 12:20
|
|
|
|
|
|
Havas háztető
|
A 6 db tojást szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük.
A sárgáját 6 evőkanál cukorral fehéredésig keverjük, hozzá szitá... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.02.05 11:05
|
|
|
|
|
|
Oldalas mézes-mustáros pácban
|
Forraljunk fel vizet sóval, egész borssal és babérlevéllel. Ebben az alaplében főzzük puhára az oldalast (kb. 1 órát). Csepegtes... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.22 18:46
|
|
|
|
|
|
|