|
Szarvasbélszín-parázson
|
A fűszereket előbb mozsárban megtörjük, majd egy éles késsel apróra vágjuk és szétterítjük a vágódeszkán. A húst bekenjük bőven ... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.12 16:10
|
|
|
|
|
|
Paprikás krumpli virslivel és kolbásszal
|
Egy serpenyőben kevés zsiradékon megpirítom a kockára vágott szalonnát és a hagymát, majd rádobom a fokhagymát, a paprikát, a ch... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.24 11:26
|
|
|
|
|
|
MÉZES KACSACOMB VELE SÜLT KRUMPLIVAL
|
A kacsacombot megtisztítom, sózom, borsozom, majd bekenem mézzel. Ízlés szerint, ki mennyire szereti édesen. A bőre alá teszem a... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.24 11:17
|
|
|
|
|
|
Lazac steak
|
A halat sózzuk borsozzuk meg és tegyük félre minimum 15 percre.
A kedvenc salátakeverékünket egy nagyobb serpenyőben kevés ol... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2018.01.19 22:34
|
|
|
|
|
|
Citromos sertésszelet
|
Egy lábosba annyi olajat öntök amennyiben a lisztbe forgatott be sózott húsukat ki tudom sütni. A szeleteket félreteszem és a vi... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kozlik1
2015.01.07 20:51
|
|
|
|
|
|
Stefánia vagdalt
|
A hagymákat apróra vágom, a zsemléket beáztatom, majd jól kicsavarom. 4 db tojást keményre főzök. A hozzávalókat alaposan összeg... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
amentida
2014.05.29 08:55
|
|
|
|
|
|
Rablóhús csirkemellből
|
A kicsontozott csirkemellet megmosom, apró szeletekre vágom. A bacont felszeletelem, a cukkinit meghámozom, megmosom és karikákr... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
blackandi
2014.01.12 18:55
|
|
|
|
|
|
Pizza
|
A hozzávalókat kimérem, és egy tálba rakom, gyors mozdulatokkal az egészet jól összegyúrom.
60 percre langyos helyre teszem ke... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
cila0628
2014.01.02 15:44
|
|
|
|
|
|
Töltött káposzta sült oldalassal és puliszkával
|
A hagymát megfonnyasztjuk kevés olajon, hozzátesszük a rizst és kevés ideig pirítjuk..Amikor készen van hozzáadjuk a húshoz,sózz... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.26 13:19
|
|
|
|
|
|
Vadas
|
A csíkokra vágott marhahúst az olajon megpirítom, megpárolom.
Ha a levét elfőtte, hozzáadom a porkeveréket, a mustárt és a viz... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
elenacska
2013.12.15 15:25
|
|
|
|
|
|
|